The Prince of Smiles TV Animesi İçin Kısa Tanıtım Videosu Yayınlandı
Tatsunoko Productions'ın 55. yılına özel olarak hazırlanan anime için 15 saniyelik kısa tanıtım videosu yayınladı.

Tatsunoko Prodoctions'ın 55. yılına özel hazırlanan Egao no Daika (The Prince of Smiles) adlı animemin resmi Twitter hesabı animenin 15 saniyelik tanıtım videosunu paylaştı. Tanıtım videosuyla beraber paylaşılan ekte "Bu iki farklı kızın hikayesidir: biri gülüşüyle dünyayı kurtarırken diğeri o gülüşle sadece kendisini korur." yazmakta.

Anime 30 dakikalık 12 bölümüyle Ocak ayında WOWOW, Tokyo MX ve YTV kanallarında Japonya'da yayınlanacaktır.

Animenin baş kahramanlarına gelecek olursak;

Hanamori Yumiri: Eonların yaşadığı bir krallığın masum, naif, etkileyici ve duygularını bellki eden prensesi Yuuki Soleil'ı canlandırmaktadır.

Image

Hayami Saori: İçine kapanık bir tarafı olsa da insanlarla kaynaştığında sürekli gülümseyen yetenekli asker Stella Shining'i canlandırmaktadır.

Image

Tetsunoko'nun açıklamalarına göre de hikayenin kosnusu şu şekilde;

Dünyadan oldukça uzak olan gezegenlerden birinde gülümsemelerle dolu bir krallık varmış. 12 yaşındaki prenses Yuuki kişiliğinin oluşmasındaki en hassas zamanlarındadır. Her gün güler ağlar heyecandan kalbi sıkışırmış krallıkta neşeyle geçen zamanında. Rengarenk günlerini sadık yardımcılarıyla geçirmektedir: Eğitmeni Reina, siyasi meselelerin yardımcısı İzana, sövalyenlideri Harold ve çocukluk arkadaşı olan yardımcısı Joshua...

Stella 17 yetenekli ve suskun bir askerdir. Anca sürekli gülümsemektedir. Çünkü yaşamak için gülümsemek gerekir. 

Bu da uzak diyarlardaki iki kızın hikayesidir...

                                      Image

Toshimasa Suzuki (Lagrange - The Flower of Rin-ne, Fafner: Heaven and Earth) Tatsunoko Productions'ta animeyi yönetmekte, Shinichi Inotsume (Hayate the Combat Butler, PERSONA 5 the Animation) de senaryoyu hazırlamaktadır. Orijinal karakterler NOB-C (Musasino!, Urawa no Usagi-chan)'ye aitken orijinal konsept ise Hikaru Yuasa'ya aittir. Naoto Nakamura (Miss Monochrome karakter tasarım asistanı, High School Fleet) animasyon karakterlerini tasarlamaktadır.

Kazuya Tanaka sesleri, Tsubasa Itou da müzikleri ayarlamaktadır. Chiho feat. majiko "Egao no Kanata" (Beyond the Smiles) adlı şarkıyla openingi seslendirmektedir. Ending performansını da kimi no orphée "Kono Sekai ni Hanataba" (A Bouquet For This World) şarkısıyla yapmaktadır.

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları