The One I Love is My Little Sister, Bu Sonbahar Yayında
Garip bir kardeş hikayesine dayanan Ore ga Suki nano wa Imouto dakedo Imouto ja nai (The One I Love is My Little Sister, But She’s Not a Little Sister) Ekim 2018'de yayına girecek.

Image

Yazar Seiji Ebisu ve sanatçı Gintarou'nun 2016'da yayımlanan light novel serisi, Suzuka ve Yuu Nagami adında iki kardeşin arasındaki "garip" ilişkiyi baz alır. Suzuka, erkek kardeşi hakkında yazdığı kısa hikayesiyle light novel ödülü kazanan harika bir öğrencidir. Hikaye tutup da serileştirildikten sonra, kardeşi light noveller hakkında hiçbir şey bilmese de kamuoyu önünde onun kitaptaki gibi hareket etmesi (bir yazar gibi) için ikna eder. Suzuka, Yuu'nun onunla birlikte hareket ettiğini düşünse de Yuu sadece Suzuka'nın light novel'indeki karakteri sevmekte. 

Ecchi üstadı Hiroyuki Furukawa (My First Girl Friend is a Gal / My Wife is the Student Council President) seriyi NAZ studio'da yönetecek.


kaynak: goboiano

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları