The Night Beyond the Tricornered Window BL Gizem TV Animesi İçin Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı
Tomoko Yamashita'nın The Night Beyond the Tricornered Window adlı boys-love doğaüstü ve gizem mangasının TV anime uyarlamasının, perşembe günü yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Web sitesi, tanıtım videosu yeni karakterleri duyurdu.

Yeni Karakterler:

Yeni Karakterler:
  • Sōma Saitō, falcı Keita Mukae'yi seslendirmektedir.
  • Chika Anzai, liseli Erika Hiura'yı seslendirmektedir.
  • Satoshi Mikami, dosyayı takip eden dedektif Hiroki Hanzawa'yı seslendirmektedir.
  • Junichi Suwabe, Hiura'nın koruması Sakaki'yi seslendirmektedir.

 

Yoshitaka Yasuda (My Roommate is a Cat animasyon yönetmeni) animeyi yönetmekte ve baş yönetmen Daiji Iwanaga (My Roommate is a Cat bölüm yönetmeni) ile karakterleri tasarlamaktadır. Ayumi Sekine (IDOLiSH7) senaryodan sorumludur. Zero-G animasyon prodüksiyonundan sorumludur.

SuBLime, imangayı dijital olarak yayımlamakta ve hikayesini şu şekilde özetlemektedir:

Çekingen kitapevi görevlisi Kosuke Mikado, gördükleri karşısında çoğunlukla dehşete düşen ve bu yüzden sahip olmayı hiç istemediği, hayalet ve ruhları görme yeteneğine sahiptir. Ölümlü veya herhangi bir şeyden korkmuyor gibi görünen Rihito Hiyakawa, supernaturel güçler yönünden güçlü ancak sosyal ilişkiler yönünden bir o kadar zayıf olan bir şeytan kovucudur. Bu garip çift yollarına çıkan birbirinden acayip dosyaları çözmeye koyulduklarında, çalışma metotları iş için tamamıyla güvenli olmayabilir!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları