The Magical Revolution of the Reincarnated Princess Yuri Noveli Anime Oluyor!
Fantezi türündeki serinin anime uyarlaması 2023 yılında izleyicilerle buluşacak.

Kadokawa, The Magical Revolution of the Reincarnated Princess serisine anime uyarlaması yapılacağını bir teaser ile duyurdu. Serinin 2023 yılında izleyicilerle buluşması bekleniyor. 

Yayınlanan Teaser Videosu

  Euphyllia Magenta olarak Manaka Iwami



Anisphia von Palletia olarak Sayaka Senbongi yer alacak.

 

Shingo Tamaki, (Aho Girl, Ahiru no Sora) seriyi diomedêa çatısı altında yönetecek. Wataru Watari ise serinin senaryosundan sorumlu kişi olacak. Karakter tasarımında ise Naomi Ide (Akuma no Riddle, Kan Colle, Domestic na Kanojo) bulunacak. Yen Press, serinin light novel ve manga adaptasyonunun her ikisini de lisansladı.

Yen Press, seriyi şöyle özetliyor;

Prenses Anisphia, şu anki dönemin büyüsünde her ne kadar beceriksiz olsa da geçmişine dayanan deneyimleri sayesinde benzersiz bir büyü teorisi olan "Magicology" teorisini geliştirerek beklentilere meydan okumaktadır. Bir gün, Euphyllia'nın ünvanının haksız bir şekilde elinden alındığına şahit olur. Bunun üzerine Anisphia, haksızlığa uğramış olan Euphyllia'nın eski şanını geri kazanması için ona yardım etmeye karar verir. Böylece birlikte yaşamaya ve araştırma yapmaya başlarlar. Fakat bu iki leydi, bu şans eseri karşılaşmanın sadece kendi kaderlerinin değil; tüm krallığın ve hatta tüm dünyanın kaderini değiştireceğinden bihaberlerdir.

Her türlü sorun, görüş ve önerileriniz için için; [email protected]

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları