The Legend of Super Normal City Kashiwa Projesi TV Animesi Oluyor
3. sezon 6 Temmuz'da yayımlanacak.

Image

Chiba'nın Kashiwa şehrini tanıtan anime projesi olan The Legend of Super Normal City Kashiwa'nın (Chō Futsū Toshi Kashiwa Densetsu), 10 bölümlük 3. sezonu 6 Temmuz'da Chiba TV'de prömiyer yapacak. Ayrıca, bu yıl The Legend of Super Normal Pref. Chiba (Chō Futsū Ken Chiba Densetsu) adlı 4. sezonun da yapımına başlandı.

Gerçeküstü öykü animesinin ilk üç sezonu, ortaokul kızlarının ve gerçek sokaklar ile Kashiwa'nın diğer kısımlarındaki gizemli yaratıkların günlük yaşamını takip ediyor. 4. sezon Tokyo'nun doğusunda yerleşen Chiba bölgesine odaklanacak.

Chō Futsū Toshi Kashiwa Densetsu R TV-de prömiyer yapan ilk sezon olacak. Çünkü diğer 2 sezon Youtube'da yayımlanmıştı.

Masaya Murai senaryoyu yazıyor ve animeyi yerel "Chō Futsū Studio"da yönetiyor. Karakter tasarımcıları arasında Hirō Nakamichi (After School Dice Club), Fujisaku, Rakko-Kumichō, Yūka Hiyamizu, Ichiro ve Michiyo yer alıyor. Kōji Kawashima, Rui Natsumi ve Shō Udagawa müzik ve sesden sorumlular.

Oyuncu kadrosu: 

Ako Shikawa rolünde Pechiko
Image

Nagare Tano rolünde Momoko Takasato
Image

Tega-chan rolünde Honoka Nitta
Image

Chiyo Yasuura rolünde Shion Honda
Image

Shino Kamatani rolünde Yūka Hiyamizu
Image

Manū rolünde Mei Okada
Image

Hiyamizu, Shino Kamatani rolünü açık seçmelerle kazandı.

İlk sezon 2016'da, ikinci sezon ise 2019'da çıktı. İkisi de projenin resmi YouTube kanalına ek olarak, tren istasyonlarında ve diğer mekanlarda dijital ekranlarda yayımlandı. Üçüncü sezon, kitle fonlamasında 225 destekçiden yaklaşık 2 milyon yen toplanarak (yaklaşık 20.000 ABD Doları), destekçilere animede gözükme şansı ödülü karşılığında yapıldı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları