The Legend of Hei Film Tanıtımı
Xiao Hei'in maceralarını konu alan bu film kalbinizi ısıtacak!

Luo Xiao Hei Zhan Ji

2010 yılında MTJJ tarafından çizilmeye başlanan ve günümüzde hâlâ devam eden bir webcomic ile başlayan Xiao Hei'nin efsanesi, geçtiğimiz Eylül ayında vizyona giren Luo Xiao Hei Zhan Ji (The Legend of Hei) ile devam ediyor.

Filmin Konusu

İnsanların hareketli dünyasında birçok Elfin insanoğlu ile barış içinde yaşamını sürdürmektedir. Luo Xiao-Hei, bir kedi Elfin, yaşadığı ormanın yok edilmesinin ardından yeni bir ev bulmak umuduyla insanların dünyasında dolaşmaya başlar. Birbiri ardından hayatına girecek olan arkadaşları ve ustası, tanışacak olduğu insanlar ve Elfinler ile beraber Xiao Hei; bunca zaman inandığı değerleri sorgulayacak ve bu ikilemden kurtulmaya çalışacaktır.

Bu süreçte Xiao Hei'nin başından geçenleri konu alan bu film bütün izleyenlerin içini ısıtacak. Animasyonu, çizimleri, arka plan ve mekan tasarımından tutun konusu ve işleyişine kadar her açıda çığır açan The Legend of Hei, vizyona girmesinin ardından büyük bir kitlenin beğenisini topladı. Bu Ghibli havasına sahip 2 boyutlu animasyon filminin yapımı MTJJ'nin belirttiğine göre 5 yıldan fazla sürdü ve izleyiciler tarafından puanlanarak Douban üzerinden 8.4 skora ulaştı.

Türkçe Alt Yazı

Fim & Türkçe alt yazı linki;

https://tumitutscanlation.tumblr.com/post/189318522952/legend-of-hei

Film hakkındaki düşüncelerinizi yorum olarak yazmayı unutmayın!

Herkese iyi seyirler!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları