The IDOLM@STER Million Live! Oyunu Çok Yakında Kapanıyor
Bandai Namco Entertainment resmi sitesinde oyunun kapanacağı tarihi duyurdu.

Bandai Namco Entertainment'ın telefon ve tarayıcı oyunu olan The IDOLM@STER Million Live!'ın 19 Mart tarihinde kapanacağını resmi sitesi üzerinden duyurdu.

Oyunun taratıcı sürümündeki GREE para birimi ile alınan Spark Drinks ve Battle Candies'in satışları 15 Şubat itibari ile durdurulacak.  Akıllı telefon sürümü içinse oyunun para birimlerinden Million Coin'in satışları 15 Şubatta durdurulacak ancak akıllı telefon kullanıları o para birimi ile hala eşya almaya devam edebilecek.

Bandai Namco Entertainment Ekim'de yakın zamanda oyunun kapanacağını ve aralıkta oyunun özelliklerinin kısıtlanacağını duyurmuştu.

Bandai Namco Entertainment oyunu 2013'de The IDOLM@STER oyun serisinin bir yan oyunu olarak çıkarmıştı. Oyun ana serideki 765 karakterin yanında 37 de yeni karakter içeriyor. Oyun oyunculara kendi idol üretme şirketlerini kurma ve idollerinin özelliklerini geliştirme imkanı sunuyor.

Bandai Namco Entertainment 29 Haziran 2017'de oyun için bir devam oyunu olan DOLM@STER Million Live! Theater Days'i IOS ve Android cihazlar için yayınlamıştı.


kaynak: ann

Anime oyun dizi üçgeninde yaşayan bir insanoğlu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları