The Girl from the Other Side: Siúil, a Rún Mangası Nisan'da 11. Sayıyla Sona Eriyor
Manganın 10. sayısı Perşembe günü yüklendi

Nagabe'nin The Girl from the Other Side: Siúil, a Rún isimli mangasının 10. sayısında, serinin 10 Nisan'da 11. sayıyla sona ereceği açıklandı

Mangayı İngilizce olarak yayınlayan Seven Seas hikayeyi şöyle betimliyor:

İçerisi ve Dışarısı olarak bölünmüş bir dünyada, her iki alemde yaşayanlara da lanetlenmek istemiyorlarsa asla öteki tarafa geçmemeleri gerektiği söylendi. Shiva isimli bir kız öteki tarafta, yalnızca "Öğretmen" olarak bilinen şeytani bir muhafızla beraber terk edilmiş bir köyde yaşıyor. Birbirlerine dokunmaları yasak olmasına rağmen aralarında benzeşmeyen görünüşlerini bile aşan bir bağ varmış gibi görünüyor. Ancak Shiva büyükannesini aramak için Öğretmen'in himayesinden çıkınca onun gizemli varlığıyla ilgili planlar da gün ışığına çıkar.

Nagabe seriye 2015 yılında Mag Garden'ın Monthly Comic Garden dergisinde başladı.

Wit Studio, Ağustos 2019'da Montreal'deki Fantasia Festivalinde prömiyer yapan manganın 10 dakikalık bir anime uyarlamasını üretti. Animenin Eylül 2019'da içinde mangasının sekizinci derleme kitabının sınırlı sayıdaki baskısı da bulunan bir DVD'si çıktı. Anime, 23 Eylül'den 4 Ekim'e kadar sürecek olan bu yılki Ottawa Geleneksel Animasyon Festivalinde Genç İzleyiciler için Yapılmış Filmler / Videolar kategorisinin Genç İzleyiciler için 6-12 Kısa Animasyon dalında yarışıyor. 

Amerikan Kütüphane Derneği'nin (ALA) Yetişkin Kütüphane Hizmetleri Derneği (YALSA) 2018 ve 2019 yıllarında mangaya Gençler İçin Harika Çizgi Romanlar listesinde yer verdi. Manga aynı zamanda 2018 yılında 45. Angoulême Uluslararası Çizgi Roman Festivalinde En İyi Çizgi Roman ödülü için aday gösterildi. 

Kaynak: Anime News Network

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları