Ten Count Mangasının Anime Uyarlamasının Tanıtım Videosu Yayımlandı
Anime 2020'de hayranlarla buluşacak.

Takarai Rihito'nun BL mangası Ten Count'un anime uyarlamasının resmi websitesi cumartesi günü animenin tanıtım videosunu yayımlamaya başladı. Video animenin 2020'de televizyon serisi olarak gelceğini gösteriyor. Websitesi aynı zamanda yeni bir ana görsel paylaştı.

Bir şirket başkanının sekreteri olan Shirotani Tadaomi, başkanın kaza geçirdiği gün Kurose'yla tanışır. Kurose daha ilk bakışta onun temizlik takıntılı olduğunu ve bunun hastalık boyutuna geldiğini anlar. Shirotani'ye tedavi görmesi yönünde öneride bulunduğunda ise çok sert bir tepkiyle karşılaşır çünkü Shirotani durumundan hiç de şikayetçi değildir. Tedavi görmesi gerektiğini asla düşünmemektedir. Ancak bir tesadüf sonucu olaylar farklı gelişecektir.

Geçtiğimiz sene basılan manganın 6. ve son cildinde serinin animeye uyarlanacağı duyurulmuştu.

Rihito Takarai, 2013 yılının Temmuz ayında Shinshokan'ın Dear+ dergisinde mangayı başlattı ve 14 Kasım'da seri sona erdi. Viz Media, serinin altıncı cildini geçtiğimiz Aralık ayında basmıştı.

Manga, 2014 ve 2015 yıllarında Nationwide Bookstore'da 'Önerilen Boys-Love Çizgi Romanları' arasında ilk sırada yer almıştır.

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları