Televizyon Anime EVIL OR LIVE Ekim Ayında Başlayacak
Televizyon Anime EVIL OR LIVE Ekim Ayında Başlayacak

"Ağ Bağımlılığı" için bir Rehabilitasyon tesisinde sıkışan erkek kızların mücadelelerini anlatan yeni TV Dizisi "EVIL OR LIVE" bu 2017 Sonbaharında yayınlanacak.

Bağımlılığını İnternet'e yönlendirenler için bir Rehabilitasyon Tesisi'ne gönderilen genç erkekler ve kızlar, onları bekleyen cehennem yaşamından habersizdirler. EVIL OR LIVE, Tencent tarafından sergilenen Li Xiaonan'ın "理想 금지区" adlı webmanga uyarlamasının anime uyarlamasıdır. Anime, 10 Ekim 01: 41'den her salı Tokyo MX1'de (12bölümX 25 dakika) yayınlanacak.

özet

Bu modern toplumda, yeni bir "hastalık" türü genç erkek ve kızları çarpıcı kılıyor; Yalnızlık, güvensizlik ve öfke bu neslin İnternet'e ve teknolojilere gittikçe daha fazla bağlı kalması için baskı yapar. Uzmanlar bu belirtiyi "Ağ Bağımlılığı" olarak adlandırdılar. Bunu önlemek için belli bir Rehabilitasyon Tesisi "Genç adamı doğru yola geri getirmek" üzere kurulmuştur. Tedaviye kayıt yaptıran bağımlılık, Hibiki'nin bu Rehabilitasyon Tesisi'nin bir hapishaneden başka bir şey olmadığı konusunda hiçbir fikri yoktu. Kaçmasına izin verilmeyen bu yerde Hibiki, bu cehennemde nasıl bir umutsuzluğa meydan okuyacak?

Ana Karakterler / Oyuncular

Hibiki 黎 響 (ヒ ビ キ) 17 yaşında cv: Ueda Shin'ichiro (植 田 慎 一郎)Bu öykünün kahramanı, Ortaokuldaki rota ve saha kulübünün asıydı. Bununla birlikte, belirli bir nedenle, ciddi bir Ağ Bağımlılığı çekti ve "Elit Yetiştirme Okulu" na geçiş yaptırıldı.

Shin 孟 進 (シ ン) 17 Yaşında cv: Uchiyama Kouki (内 山 昂輝)"Elit Yetiştirme Okulu" 'da özel muamele gören gizemli öğrenci.Zengin ailelerin oğlu, Hibiki'ye, kayıt olduktan hemen sonra çatı katında atlamak üzereyken yaklaştı. Planını yapmak için Hibiki'ye ihtiyacı var.

Shiori 織 (シoli) 17 Yıl cv: Anzai Chika (安倍 知 佳)Elit Yetiştirme Okulu Öğrenci Konseyi Başkanı. Eskiden Hibiki ile aynı Ortaokul'da bulunmuştu. Çok nazik ve sakindi ama şimdi onun kişiliği acımasız hale geldi.

Personel

Orijinal Çalışma : Li Xiaonan (李暁楠) 

Manga Düzenleme : An Yangao (安彦高) 

Yapımcı : Shantian Gaifan (杉肉盖饭) Mi Chong (米虫)

Yönetmen : Dong Yi (董易)

Animasyon Yapımcısı : Zhang Yuan (張縁) Chen Weiwen (陳巍文)

Sanat Yönetmeni : Lin Zhengzhe (林正喆)

Animasyon Üretimi : Emon (絵梦)

Yapım : TENCENT/EVIL OR LIVE Production Committee

Yayın Bilgileri

TOKYO MX-1 10 Ekim'de 1: 41'de (Her Salı günleri)

Orijinal Çalışma Bilgisi

「理想禁区」by Li Xiaonan (李暁楠)(Tencent Comic)

Müzik Bilgisi

Açılış Şarkısı

Noemcore(ノームコア)「それでも僕は生きている」 - Being

Resmi internet sitesi

http://evilorlive.jp
















Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları