Tekken 7'nin 2. Sezon Fragmanı Duvar Sıçraması Mekaniğini Gösteriyor
2. Sezon Paketi 6 Eylül'de çıkıyor.

Tekken serisinin YouTube kanalı 6 Eylül'de çıkacak olan 2. Sezon paketinin barındırdığı Duvar Sıçraması özelliği ile ilgili bir video yayınladı.Bu özellik karakterlerin mekanların köşelerindeki duvarlardan sıçramalarını sağlıyor.

Yeni sezon ayrıca Anna ve Lei Wulong karakterlerini de geri getiriyor. Ve en önemlisi Walking Dead'den Negan'ı misafir karakter olarak oyunculara sunuyor.

Oyun Ps4, Xbox One ve Steam için 2017 Haziran ayında satışa çıktı. Ayrıca oyuna Fatal Furry ve King of the Fighters oyunlarından Geese Howard da Kasım ayında oynanılabilir karakter olarak eklendi. Final Fantasy XV oyunundan Noctis Luis Caelum ise 20 Mart tarihinde oyuna eklendi.

Bandai Namco 2016 Haziran ayında Tekken 7 tagıyla Tekken 7: Fated Retribution adında bir arcade güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme grafik güncellemesi ve ayrıca yeni bölümler, yeni yrni bir sistem, yeni kostümler, yeni eşyalar ve yeni karakterler içermekteydi. Ayrıca Street Fighter'den Akuma ve Nina Williams da oynanılabilir karakter olarak oyuna eklendi. Bu güncelleme asıl oyunun tabanını oluşturmuştur. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları