Tatlı Sunshine Figürleri!
Gerçekten figürler çok tatlı, şirin ve ayrıntılı. Keyifli okumalarr.

Tatlı Sunshine Figürleri!


Sunshine, Shizuoka Bölgesi, Japonya'daki Numazu Şehri'nde gerçekleşen bir idol anıtıdır. Kırsalda Tokyo olan Metropolleyle karşılaştırıldığında bu şehir, güzel manzaralar ve zengin kültür ile bereketlidir.Figürler gerçekten almak isteyeceğimiz türden güzel ve ayrıntılı.Ve ayrıca her bir figür karakteri için bir öyküsü,hayatı ve kurgusu yaratılmış.

Rakamların daha büyük sürümlerini tam  Craneking'in resmi web sitesinde görebilirsiniz.




Riko Sakurachi figürünün fotoğrafı, arkaplan Mito Plajı'ndaki iskeleden çekildi. Onun figürü Mart başında çıkacak.






Chika Takanami figürü Anika'da çalışan Chika'nın ailesi için model olan Yasudaya Ryōkan'a olarak kurgulandı. Onun figürü, Mart ayı ortasında vinç oyun makinelerinde toplanacak.






Bu Yō Watanabe figürünün arkaplanı için için Numazu'daki Mito Plajı'na getirildi. Onun figürü Mart sonlarında kapmak için hazır olacak.




Ruby Kurosawa'nın figürü, idollerin anime katıldığı okulun modeli olarak kullanılan Nagaisaki Ortaokulu'nun önündeki otobüs durağında arkaplan için çekim yapıldı. Onun figürü Nisan başında çıkacak.





Yoshiko Tsushima (Johanne), figürün arkaplan resmi birçok Animeler'de görülen Numazu Burger'de çekildi. Nisan ayı ortasında çıkacak.






Anamaru Kunikida, arkaplan resminde Ruby ile birlikte bulunduğu Marusan Kitap Mağazasında figürün resmi çekildi. Onu Nisan ayının sonlarından çıkacak.





Dia Kurosawa'nın figürünün kurgusunda Dia, Awashima Tapınağı'nın kaya terasına bir geziye çıkmış.Mayıs ortasında figürü çıkacak.






Kanan Matsuura figürü, babası tarafından çalışan dalış dükkanının modeli olan Numazu'daki Awashima olarak kurgulandı. Deniz Parkı Kurbağa Evinin önünde arkaplan  resimleri çekildi.





Mari Ohara figürü, kurgusunada Awashima ailesi tarafından işletilen bir otelin reklam modeliymiş  Mari Mayıs ayının sonlarında dışarıda olacak.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları