Tasarımcı Yoshiyuki Sadamoto'nun FLCL 2 & 3 İçin Çizdiği Görsel Paylaşıldı
FLCL 2, 2018'de vizyona girecek.

FLCL 2 ve FLCL 3 devam projesinin web sitesi film için yeni bir görsel yayınladı. Orijinal karakter tasarımcısı Yoshiyuki Sadamoto'nun çizdiği görsel şu: 

Image

Ek olarak web sitesinde iki filmin (ikisi de 6'şar bölümden oluşan TV animeleri olarak planlanıyor) biletlerinin 24 ve 25 Mart tarihlerinde yapılacak AnimeJapan etkinliğinde satışa çıkarılacağı da duyuruldu. Etkinlikte satılacak biletler özel bir tasarıma sahip olacak. Sınırlı sayıdaki biletler "FLCL Freak Set" olarak adlandırılır ve bu setin içerisinde Sadamoto'nun yukarıdaki çiziminin yanısıra gitar pick anahtarlık ve bonus olarak "Access All Planets Pass" stickerı (konser görevli kartı gibi tasarlanmış) bulunmaktadır. Aynı set Toho Animation Store'da 30 Mart itibariyle satışa çıkarılacaktır. 

Image

FLCL2, Japonya'da 2018'de vizyona girecek. İki devam serisinin de tamamen ayrı hikayeleri olacak, ancak ikisi de 2000-2001 orijinal video anime için bir devam projesi niteliğindeler. 

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları