Tanishi Kawano'nun Firefighter Romantizm Mangası Anime Oluyor
ComicFesta'nın yeni yetişkin romantizm serisi, 7 Temmuz’da prömiyer yapacak.

Tanishi Kawano'nun Yubisaki kara no Honki no Netsujō ~ Kyara Otoko Shōbōshi wa Idata Watashi o Idaita ~ mangası, Yubisaki kara no Honki no Netsuj tit: Osananajimi wa Shōbōshi- isimli bir TV animesi olarak ekranlara gelecek. Anime, Tokyo MX ve diğer kanallarda 7 Temmuz'da prömiyer yapacak.

Hikaye, 24 yaşlı Ryō Fujihashi'nin dairesinde yangın çıktığında başlar. İtfaiyeciler gelir ve Ryo'yu çocukluk arkadaşı Sōma Mizuno kurtarır.

Anime, ComicFesta manga web sitesinin en yeni eseri olacak. Önceki ComicFesta animelerinde olduğu gibi, anime'de her karakteri iki oyuncu seslendirecek: biri serinin "standart sürümü" için diğeri "tam sürüm" için. "Standart versiyon" televizyonda yayınlanacak ve yetişkinler için "tam versiyon" ComicFesta Anime web sitesinde yayınlanacaktır.

Standart versiyon için seslendirme ekibi:

Ryō Fujihashi rolünde Natsumi Takamori

Image

Sōma Mizuno rolünde Kent Itō

Image

Yuki Izumi rolünde Tomohito Takatsuka

Image

Jun Hase rolünde Wataru Komada

Image

Midori Watanabe rolünde Mariko Honda

Image

Ayako Shinoda rolünde Shiori Izawa

ImageMegari Sasahara rolünde Akari Harashima

Image

Toshihiro Watase (Hatsuinu The Animation, Nee, Chanto Shiyōyo!), Studio Hōkiboshi'de seriyi yönetiyor. Tombo senaryoyu yazıyor ve Katsuyuki Sato (Pastel Memories animasyon yönetmeni, ISLAND) karakterleri tasarlıyor.

Image

Kawano, orijinal mangayı Eylül 2018'de dijital olarak Screamo's Zettai Ryōiki R!'de başlattı. Suiseisha ilk cildi 18 Ocak'ta yayınladı ve ikinci cilt 18 Temmuz'da çıkacak.

Kaynak:

ann
Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları