Takara Tomy'nin oyuncak arabaları nisan ayında anime oluyor
Çocuklar, cumartesi sabahı hayat kurtarmak için araba robotlarını kullanıyorlar

Takara tomy'nin uzun soluklu Tomica minyatür oyuncak arabalar serisi ilk televizyon animesine ilham veriyor. Tomica Hiper Kurtarma Sürücü Başkanı Kidō Kyūkyū Keisatsu Pazartesi günkü açıklamasına göre Nisan'da olucağını açıkladı. TBS(Şirket) cumartesi saat 7 de ülke çapında 28 kanalda yayınlayacak. Ve OLM canlandıracak.


Hikaye şöyle:  '' gelecek , günümüzden biraz sonra... Insanların ötesinde artan felaketlere, suçlara ve aksiliklere cevap vermek. Mobil acil durum polisi Hiper Kurtarma ( Hükümet tarafından öncelikle hayat kurtarıcı olarak kurulan bir organizasyon )Polislik, itfaiye ve kurtarma yeteneklerinde uzmanlaşmış ''Drive Heads''ı geliştirdi.

''Drive Heads''ların otomobil formlarından dönüşüp insansı yürüyen robotlara dönüşen özel araçları var. Sınıf öğrencisi Gō Kurumada ve diğer çocukların sürücü olmak için uygun olduğunu buldular ve mobil acil polis ve diğer yetişkinler ile güçlerini birleştirdiler. Şimdi bile tüm insanlığın barış ve güvenliğini korumak için sahneye çıkıyorlar.''

Image


Go polis ihtisaslı ''Drive Head 01 Sonic Interceptor'' ı kullanıyor

Image

Taiga Yagura itfaiye ihtisaslı ''Drive Head 02 Rescue Back Draft''ı kullanıyor

Image

İkizler Jin ve Mikoto Ishino kurtarma ihtisaslı ''Drive Head 03 White Hope''u kullanıyor

Image

Drive Heads Animesinin oyuncakları ve karakterleri Nisan'da satışa çıkacak. Takara Tomy'nin şirketi Tomica ismiyle Japonya'nın ilk avuç içi boyutunda döküm oyuncak araba hattı'nı başlattı. Amerika'nın 1970'deki Hot Wheels ve Matchbox oyuncaklarına benzer. O zamandan beri, Takara Tomy Hattın üç kuşağı'nda 880 değişik şekilden fazla 600 milyon oyuncak sattı. 

Takara Tomy bir çok dönüşebilen oyuncak yarattı, Amerikalı ortağı Hasbro, 1980'lerde Transformers franchise'a dönüştü. Takara Tomy ayrıca Zoids, Pretty Rhythm, PriPara, Selector Infected Wixoss, Battle B-Daman, and Kamiwaza Wanda animeleriyle çok ilgili.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları