Takako Shimura'nın Dounika Naru Hibi Mangası Anime Filmine Uyarlanacak
Filmin önümüzdeki yazın başlarında vizyona girmesi planlanıyor.
https://twitter.com/dounika_anime/status/1197080311290458112

Çarşamba günü, Takako Shimura'nın Dōnika Naru Hibi mangasının animeye uyarlanacağını doğrulandı ve  duyurmak için uyarlamanın resmi websitesi açıldı. Anime önümüzdeki yazın başlarında, Japonya'da vizyona girecek. 

Manga tatlı, bazen de acı veren günlük hayattan alınmış romantik hikayelerden oluşuyor. Manga Ohta Publishing'in Manga Erotics F dergisinde 2002 ile 2004 yıllardı arasında yayımlandı ve Ohta Publishing manganın iki derleme cildini bastı.

LIDEN FILMS Kyoto Stüdyo'sundan Takuya Satō (Kase-san and Morning Glories, Fragtime) yönetmen koltuğunda oturacak ve Koji Aritomi (On Your Mark, Naruto Shippūden, Pokemon 3 - The Movie) teknik yönetmen görevini üstlenecek. Satō, Yasunori Ide (Hanaukyo Maid-tai, Leviathan: The Last Defense) ve Yoriko Tomita (As Miss Beelzebub Likes) senaryoyu birlikte yazdı. Haruka Sagawa (Monster Strike: A Rhapsody Called Lucy -The Very First Song-, Sorcery in the Big City) ise karakterleri tasarladı. 

Shimura'nın Wandering Son and Sweet Blue Flowers mangası da animeye uyarlandı.

Resmi websitesi: https://dounikanaruhibi.com/

Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/news/2019-11-20/takako-shimura-happy-go-lucky-days-romance-manga-gets-anime-film-early-next-summer/.153489

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları