Taishi Tsutsui'nin Boku-tachi wa Benkyō ga Dekinai Mangası TV Anime Oluyor
Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinin bu yılki 39. sayısında, Taishi Tsutsui'nin We Never Learn (Boku-tachi wa Benkyō ga Dekinai) adlı mangasının bir TV anime uyarlamasının geleceğini açıkladı.

Dergi ayrıca anime için bir görsel yayınlamıştır:

Yoshiaki Iwasaki (Love Hina, Hayate the Combat Butler, Last Period: the journey to the end of the despair) animeyi Studio Silver ve Arvo Animation'da yönetmektedir. Go Zappa (A Bridge to the Starry Skies, Beatless, Myself; Yourself) senaryodan sorumludur ve Masakatsu Sasaki (Saki, Seiyu's Life!, A-Channel) karakterleri tasarlamaktadır.

Taishi Tsutsui, Şubat 2017'de Weekly Shonen Jump dergisinde mangayı başlatmıştır ve 4 Temmuz'da yedinci derlenmiş kitap cildini yayınlamıştır. Sekizinci cilt, 4 Eylül'de piyasaya sürülecektir. 2 Mayıs itibariyle, seri 1 milyondan fazla kopyaya sahiptir.

ÖZET

Manga, fakir bir aileden geldiği için burs kazanmayı hedefleyen bir öğrenci olan Yuiga'yı anlatmaktadır. Ve okulu ona bir şart koyar: eğer seçtikleri iki güzel sınıf arkadaşına seçtikleri okullara girmelerine yardımcı olursa burs başvurusunu yapabilecektir. Ogata bir bilim dehası ve Furuhashi bir edebiyat harikasıdır - ancak Ogata bir liberal sanat okulunu ve Furuhashi bir fen okulunu hedeflemektedir. Ve ikisi de uzmanlık alanlarının dışında bilgisizdir.


Viz Media, manganın ilk üç bölümünü ücretsiz olarak yayınlamaktadır ve mangayı Nisan 2017'de düzenlenen Weekly Shonen Jump'ın dijital İngilizce baskısı için seriyi yayınlamıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları