Tada-kun wa Koi o Shinai Animesinin Tema Şarkılarının Sanatçıları Açıklandı
Animenin tema şarkılarını Masayoshi Oishi ve Manaka Iwami besteliyor.

TV animesi  Tada-kun wa koi o Shinai'in resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre tema şarkılarının sanatçıları açıklandı. Masayoshi Oishi animenin açılış şarkısını besteliyor(açılış şarkısının adı belirtilmedi) ve Manaka Iwami Love Story" adlı kapanış şarkısını besteliyor ve animedeki Teresa Wagner adlı karakteri canlandırıyor.

Kadokawa,iki şarkınında CD sini 23 Mayıs'ta yayınlayacak.  Anime'nin galası 23 Mayıs'ta gösterime girecek.

Websitesinden yapılan açıklamalarda anime şöyle anlatılıyor; abartılı hareketler içeren romantik komedi sizi hem güldürecek ve ağlatacak. Hikayede, Mitsuyoshi Tada adlı karakterimiz, aşkı hiç yaşamamış biridir.Kiraz çiçeğinin tamamen çiçek açtığı sırada fotoğrafını çekerken Lüksemburg'dan transfer olarak gelen Teresa Wagner'la tanışır. Teresa Japonya'ya geldikten sonra kaybolmuştur ve birlikte geldiği arkadaşınıda kaybetmiştir. Mitsyoshi ona yardım eder ve onu büyükbabasının kahve dükkanına götürür.

Oyuncular ve karakterler:

Yuichi Nakamura (Mitsuyoshi Tada): Mitsuyoshi Lisede fotoğrafçılık kulübüne üye olan 2.sınıf öğrencisidir. Büyükbabasının Kahve dükkanında yarı zamanlı olarak çalışmaktadır, babası gibi bir kameraman olmayı hedefler. Genelde çok konuşmaz fakat arkadaşlarına değer verir.



Manaka Iwami (Teresa Wagner): Teresa, Lüksemburg'dan gelen sarı saçlı,yeşil gözlü bir transfer öğrencidir. Uysal ve temiz karakterli biridir ve parlayan gülümsemesi vardır. Teresa kesin olarak tarihi japon dramasını seviyor.


Mamoru Miyano (Kaoru Ijuin): Kaoru, Tada'nın çoçukluk arkadaşıdır, oda fotoğrafçılık kulübüne üyedir.Sessizken etkileyici ve çekici gözükür fakat genellikle çok konuşur.  Kaoru Ginza'da nesiller boyu devam eden bir restoranın varisidir ve orada aşçılık yapmaktadır.Aşçılık yetenekleri ise harikadır.


Shino Shimoji (Alexandra  Magritte): Alexandra, Lüksemburg'dan  Teresa ile birlikte gelen diğer bir transfer olmuş öğrencidir.Kırmızı saçları ve etkileyici bir stili vardır.Teresa'nın çocukluk arkadaşıdır ve onunla birlikte her şeyi yapmaya razıdır.


Yuichiro Umehera (Hajime Sugimoto): Hajime,Tada ve Ijuin'den bir sınıf üsttedir ve fotoğrafçılık kulübünün başkanıdır.Hajime akıllıdır ve derslerde iyi notlar alır,fotoğraf çekmekte iyidir ama aklından geçeni direk olarak söyleyen biridir. Hajime'nin hayali çıplak fotoğraflar çekmektir.


Shizuka Ishigami (Hinako Hasegawa): Suzamoto'nun çocukluk arkadaşı ayrıca fotoğrafçılık kulübünün de üyesidir. Hinako fotoğraçılık klubüne üye yetersizliğinden dolayı kapatılmıştı.Okulun onur öğrencisidir ve herhangi bir  görevi kusursuzca yapabilir.Kahverengi saçlarını örgülü şekilde tutar.


Hiro Shimono (Kentaro Yamashita): Kentaro,fotoğrafçılık kulübünün birinci sınıf olan tek üyesidir.Görünüşü olarak kıza benzer.Tada ile aynı ortaokula gitmişlerdir. 



Inori Minase (Yui Tada): Yui Lise 2.sınıf öğrencisi ve Tada'nın kız kardeşidir. Yui  siyah saçlarını kısa halde tutan neşeli bir kızdır.Gizemli romanları sever.





Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-02-14/tada-kun-wa-koi-o-shinai-anime-reveals-theme-song-performers/.127778

Merhaba Ben Alper Kocaeli üniverstesinde bilgisayar programcılığı okuyorum, 19 yaşındayım ,anime izlemek,incelemek,manga okumak,cosplay etkinlikleri hobilerimdir tanıştığımıza memnun oldum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları