Tada-kun wa Koi ni Shinai Animesi Çıkış Tarihini Duyurdu
Animenin resmi hesabının yaptığı açıklamaya göre Tada-kun wa Koi ni Shinai (Tada-kun Does Not Fall in Love), 5 Nisan'da çıkıyor.

Resmi hesabın yaptığı açıklamaya göre anime, AT-X'te saat 09.00'da verilecek. Aynı zamanda Tokyo MX, TV Aichi, KBS Kyoto, Sun TV, TV Q Kyuushuu ve BS11'de de yayınlanacaktır.

Ayrıca animenin resmi hesabı, animenin ana resmi olacak afişi paylaştı:

                                    Image

31 Mart'ta United Cinema Odaiba'da birinci ve ikinci bölümlerinin ön gösterimleri olacaktır.

Animenin resmi sitesi animeyi kısaca şöyle tanıtıyor: "Sizi hem gülderek hem ağlatacak slapstick romantik komedi."

Animenin konusunu biraz daha detaylıca açıklayacak olursak:

"Şu ana kadar aşkı hiç tatmamış Mitsuyoshi Tada, bir gün etraftaki kiraz çiçeklerinin resmini çekerken okuluna Luxenbourg'tan transfer olan Teresa Wagner ile karşılaşır. Japonya'ya geldiğinde seyehat rehberinin yanından ayrılınca kaybolan kızımıza Mitsuyoshi yardım eder ve onu büyükbabasının kahve dükkanına götürür."


Monthly Girls' Nozaki-kun'daki çoğu görevli yine burada da çalışmaktadır. Yamazaki Mitsue (Monthly Girls' Nozaki-kun, Magic-kyun! Renaissance), animeyi Doga Kobo (Monthly Girls' Nozaki-kun, Touken Ranbu: Hanamaru)'da yönetmektedir. Nakamura Yoshiko (Monthly Girls' Nozaki-kun, Super Lovers), serinin senaryosundan sorumlu, Taniguchi Junichiro (Monthly Girls' Nozaki-kun, Touken Ranbu: Hanamaru)'da animenin baş yönetmenliğini ve karakter tasarımcılığını yapmaktadır.


Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları