Sword Art Online: Fatal Bullet Oyunu Anime Oluyor
Animenin tamamlanmış hali 19 Mart'da çıkacak

Bandai Namco Entainment Sword Art Online: Fatal Bullet oyunundan ilham alınarak 3 bölümden oluşan kısa bir anime yapacak, animenin adı Swort Art Online Fatal Bullet-The Third Episode olacak.Anime tamamlanmış versiyonu ile 19 mart'da yayınlanacak.

Websitesi animenin 3 bölümden oluşacağını açıkladı fakat hikayesi Sword Art Online: Fatal Bullet oyunundan farklı olacak.Kısa hikayede,Gun Gale Online oyununda tanıştığı bir kızı arayan çocuğu anlatıyor.Çocuk kız ile bir bağlantısının olduğunu düşünüyor fakat bu bağlantı bir fantazinin parçasıdır.Artık bağlantılarının gerçek mi fantastik mi olduğunu test etmenin zamanı gelmiştir.

YKBX animeyi yönetiyor. Şirket çalışanları, Twitter üzerinden kız karakteri için bir test yapıyor, ilgi duyanlar, web sitesi tarafından sağlanan satırı okuyup kendi yorumlarını gönderebilirler.

The Sword Art Online:Fatal Bullet oyunu 8 Şubat'ta Playstation 4,Xbox One ve Bilgisayar sürümleri yayınladı,ardından 23 Şubat'ta Batı'da yayınlanacak.

Oyunu Dimps geliştiriyor.Oyunda üçüncü şahıs ve birincil şahıs bakış açıları olacak. Oyun  çok oyunculu sanal gerçeklik  Gun Gale Online rol yapma oyunu olacak. Orjinal light novel yazarı Reki Kawahara oyunun hikayesi ile ilgileniyor.Oyuncuların yaptığı seçimler ve etkileşimler hikayenin gidişatını etkileyecek.

Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-02-19/sword-art-online-fatal-bullet-gets-anime-tie-in-short/.128006

Merhaba Ben Alper Kocaeli üniverstesinde bilgisayar programcılığı okuyorum, 19 yaşındayım ,anime izlemek,incelemek,manga okumak,cosplay etkinlikleri hobilerimdir tanıştığımıza memnun oldum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları