Sword Art Online: Alternative Gun Gale Online Animesinin Trailer'ı Çıktı
Anime, 7 Nisan'da çıkıyor.

Sigsawa Keiichi'nin Sword Art Online: Alternative Gun Gale Online romanından uyarlanan animenin resmi websitesi, cumartesi günü anime için bir promosyon video paylaştı. (Paylaşılan video Youtube'ta Japonya dışındaki diğer bölgelere kapalı.) Paylaşılan bu videoda animenin opening şarkısının Eir Aoi'nin "Ryuusei" (Kayan Yıldız) şarkısı olacağı söylendi. Kusunoki Tomori de ending şarkısı "To see the future"ı söyleyecek.

Anime 7 Nisan'da önce Tokyo MX, BS11, Tochigi TV ve Gunma TV'de canlı yayında gösterildikten sonra MBC, TV Aichi ve CS NTV Plus'ta yayına girecek.

                                         Image

Animenin ana karakterleri ve seslendirenler:

Kusunoki Tomori: Llenn

Hikasa Yoko: Pitohui 

Okitsu Kazuyuki:

Akasaki Chinatsu: Fukaziroh

                 Image

Konusu:

183 cm boyundan dolayı özgüvensiz ve gerçek hayatta insanlarla iletişime geçmekte zorlanan üniversite öğrencimiz Kohiruimaki Karen'i anlatmaktadır. GGO dünyasına giriş yapan Karen, Llenn adında full pembe giyinen ve boyu 150 cm'den kısa olan bir avatar seçer. Karşısına da Pitohui adında çok güzel esmer bir kadın avatar çıkar. Beraber orada takılırken bir gün Pitohui, Llenn'e Bullets of Bullets turnuvasının Battle Royale varyasyonu olan "Squad Jam"e katılması için baskı yapmaya başlar. 

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları