Sword Art Online: Alicization Animesinin İlk Videosunu Yayınladı
Yayınlanan bu videoda, animenin çıkış tarihi ve görevli olacak ekip de açıklandı.

Cumartesi günü, Kawahara Reki'nin yazdığı Sword Art Online romanının anime uyarlamalarının 3. filmi Sword Art Online: Alicization'ın resmi sitesi, anime için ilk promosyon videosunu paylaştı. Yayınlanan bu videoda, animenin bu yıl ekim ayında çıkacağı ve animede görevli olacak ekip açıklanıyor. (Youtube videosu Japonya dışında bir yerde açılmamaktadır.)

Ono Manabu (Horizon in the Middle of Nowhere, Saki, The Asterisk War), A-1 Pictures'ta animeyi yönetmekte, Sword Art Online th Movie: Ordinal Scale animesinin yönetmenleri Suzuki Gou ve Nishiguchi Tomoya da animedeki karakterlerin tasarımında Adachi Shingo'yla beraber yapacak.

                            Image

Serinin baş rolleri Kirito ve Asuna'yı yine Matsuoka Yoshitsugu (Kirito) ve Tomatsu Haruka (Asuna) seslendirecek. Kayano Ai Alice karakterini, Shimazaki Nobunaga da Eugeo karakterini seslendirecek.

                                                    Image

Anime, tüm "Alicization Arc" serisini kapsayacak. Alicization Arc'ı da orijinal serinin 9-18. cildini kapsamakta. 

 Serinin iki anime adaptasyon dizisi, bir özel anime bölümü ve son olarak da yeni çıkan filmi var. Animenin acentiliği, şimdiye kadar birçok mangaya, oyuna ve Japonya'daki sanal gerçeklik gösterilerine ilham kaynağı olmuştur. Skydance Television da Netflix'te romana dayanan bir live-action dizisi çekmeyi planlıyor. 

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları