Sword Art Online: Alicization Animesinin 2. Tanıtım Videosu Yayınlandı
AnimeLab, İngilizce altyazılı fragmanı dünya çapında yayınladı.

Sword Art Online: Alicization animesinin resmi web sitesi 10 Eylül günü anime için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Video, LiSA'nın seslendirdiği açılış tema şarkısı "Adamas"ı ve Eir Aoi'nin seslendirdiği kapanış tema şarkısı "Iris"i içeriyor.

AnimeLab, fragmanının İngilizce altyazılı bir versiyonunu dünya çapında (Japonya hariç) yayınladı.

Gösteri, 6 Ekim'de Tokyo MX, Tochigi TV, Gunma TV, BS11 ve MBS'de prömiyer yapacak. 9 Ekim'de de TV Aichi'de yayınlanacak. Gösteri Japonya'da AbemaTV'de yayınlanacak.

Animenin saatlerce süren ilk bölümünün 15 Eylül'de Japonya'da bir gala etkinliği oldu. Bölümün aynı gün Los Angeles'ta da bir gala etkinliği oldu. Ayrıca, Avustralya, Fransa, Almanya, Rusya ve Güney Kore'de de prömiyeri olacak.

Image

Manabu Ono (Horizon in Nowhere, Saki, The Asterisk War), A-1 Pictures'de animeyi yönetiyor. Sword Art Online the Movie: Ordinal Scale anime yönetmenleri Gou Suzuki ve Tomoya Nishiguchi, karakter tasarımları için Shingo Adachi'ye katılacak. Yuki Kajiura müziği beslemek için dönüyor.

Yine, Kirito'yu Yoshitsugu Matsuoka ve Asuna'yı Haruka Tomatsu seslendirecek. Ai Kayano, Alice'i  ve Nobunaga Shimazaki, Eugeo'yu seslendirecek.

Anime,"Alicization Arc" romanların tamamını kapsayacaktır. Alicization arc orijinal roman serisinin 9 ila 18. ciltleri arasındadır. Ono, anime resmi web sitesinde yapılan bir röportajda Sword Art Online: Ordinal Scale filminin gösterimleri sırasında yönetmenlik görevini kabul ettiğini ve bu zamandan itibaren Aniplex çalışanlarından duyduğunu söyledi.

Roman, şimdiye kadar 2 TV anime uyarlaması, özel bir anime ve yeni bir filme ilham kaynağı oldu. Ayrıca, Japonya'da bir çok manga serisi, oyunlar ve sanal gerçeklik gösterisine uyarlanmıştır. Amerika'nın Aniplexi, Kuzey Amerika'da animeyi yayınladı. Skydance Television, romanlara dayanarak Netflix'te live-action serisi planlıyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları