Sword Art Online: Alicization Animesi Los Angeles'ta 15 Eylül'de Prömiyer Yapacak
Japonya'da aynı gün prömiyer yapacak 1. bölümün uzunluğu 1 saat olacak.

Image

Aniplex Amerika Cumartesi günü Otakon'da yaptığı açıklamada, ABD'de Sword Art Online: Alicization animesinin galasının 15 Eylül'de Los Angeles'taki Montalban Sinema Salonunda olacağını açıkladı.

1 Saat uzunluğundaki ilk bölüm aynı gün Japonya'da da gala yapacak. Ayrıca, Avustralya, Fransa, Almanya, Rusya ve Güney Kore'de de prömiyeri olacak.

Anime ekim ayında Japonya kanallarında yayınlanacak.

Manabu Ono (Horizon in Nowhere, Saki, The Asterisk War), A-1 Pictures'da animeyi yönetiyor. Sword Art Online the Movie: Ordinal Scale animesinin yönetmenleri Gou Suzuki ve Tomoya Nishiguchi, karakter tasarımları için Shingo Adachi'ye katılacak.

Anime, "Alicization Arc"ın tamamını kapsayacaktır. Alicization arc orijinal roman serisinin 9 ve 18. ciltleri arasındadır. Ono, anime resmi web sitesinde yapılan bir röportajda Sword Art Online: Ordinal Scale filminin önizleme gösterimleri sırasında yönetmenlik görevini kabul ettiğini söyledi.

Romanların iki televizyon anime uyarlaması, özel bir anime ve yeni bir filmi var. Ayrıca, Japonya'da bir çok manga serisine, oyunlara ve sanal gerçeklik gösterisine ilham kaynağı olmuştur.  Aniplex Amerika, Kuzey Amerika'da animeyi yayınladı. Skydance Television, romanlara dayanarak Netflix'te live-action serisi yapmayı planlıyor.

 Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-08-11/sword-art-online-alicization-anime-to-premiere-in-l.a-on-september-15/.135387

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları