Sword Art Online 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı
Uzun süredir dört gözle beklediğimiz SAO: Alicization'dan beklenen haber geldi...

Fragmandan da anlaşıldığı üzere SAO'nun yeni sezonu muhteşem olacağı benziyor. Serinin geri dönüşüne Kirito ile birlikte geçtiğimiz sene çıkan "Ordinal Scale" filminde tanıklık ettiysek de, kahramanımız piyasaya sürülecek yeni teknolojik ekipman neticesinde sanal gerçeklik dünyasına yeniden geçmek zorunda kalıyor. 

2026 yılında geçecek hikâyede, Rath firması ürettiği yeni FullDive ekipmanlarını (Soul Translator) test etmesi için Kirito'ya bir iş teklifi götürüyor. Fakat burada Kirito'nun bilmediği bir durum söz konusu. Zira şirket yeni FullDive ekipmanları üretiyor gibi görünse de aslında askeriye için yeni bir yapay zeka tasarlamaktadır.

Buradan, yeni sezonun pek de Kirito'nun istediği gibi gitmeyeceğini söyleyebiliriz. Kahramanımız, ortaya çıkan bu "Soul Translator" teknolojisiyle uğraşmak zorunda kalmasının yanı sıra gerçek dünyada da kendisini bir kuşatma altında bulacak. 

"SAO: Alicization" Ekim ayında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Hikâyede neler olacağını (Alicization arc) önceden öğrenmek isteyenler için Reki Kawahara'nın hafif romanındaki 9-18'inci ciltlerine bakmalarını öneririm. Animenin yönetmenlik koltuğunda Ono Manabu (Horizon in the Middle of Nowhere, Saki, The Asterisk War) otururken, Sword Art Online the Movie: Ordinal Scale filminin yöntmenleri olan Suzuki Gou ve Nishiguchi Tomoya da animedeki karakterlerin tasarımında Adachi Shingo'ya eşlik edecekler.


Kaynak: Comicbook

"Ama gidiyorum çünkü bugün sahip olduğum her şeyi, elde ettiğim her şeyi, bir şekilde o zaman yaptıklarımıza borçluyum. Ne ekersen onu biçersin. Bedelini ödeme zamanı geldi. Belki bu yüzden Tanrı bizleri önce çocuk olacak şekilde tasarlamıştır, en önemli dersi öğrenene kadar defalarca düşünüp kendimizi yaralayacağımızı bildiği için. Ne alırsan bedelini ödersin, ancak bedelini ödediğin şeyin sahibisindir... Ve sonunda, sahip olduğun şeylerin acısını senden çıkarırlar." - "O", 1986

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları