Suudi Manga Productions ve Japon Toei Animation İşbirliğiyle: The Journey
Film, Mayıs ayında Cannes Film Festivali'nde ilk gösterimini gerçekleştirecek.

Suudi Arabistanlı medya şirketi Manga Productions Pazartesi günü, Toei Animation işbirliğiyle gerçekleştirdikleri film The Journey'i tamamladıklarını duyurdu. Şirket ayrıca, Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesindeki VOX Sinemaları ve Toei'nin Japonya'daki dağıtım şirketi T-Joy ile film için sinema dağıtım anlaşmalarının imzaladığını açıkladı.

Tokyo ve Riyad'da faaliyet gösteren Manga Productions şirketinin finansörlüğünde gerçekleştirilen filmin galasının Mayıs ayında Cannes Film Festivali'nde yapılacağı ve bu yıl içinde sinemalarda gösterime girmesinin planlandığı da gelen bilgiler arasında.

The Journey Fimi Prodüksiyon Ekibi:

  • Stüdyo: Toei Animation (Dragon Ball Z, Sailor Moon)
  • Yönetmen: Kobun Shizuno (Detective Conan filmleri)
  • Senaryo: Atsuhiro Tomioka (Pokémon filmleri)
  • Karakter Tasarımı: Tatsurō Iwamoto (Phoenix Wright: Ace Attorney oyunu)
  • Müzik Bestecisi: Kaoru Wada (Ninja Scroll, Saint Seiya: The Lost Canvas, Inuyasha, Ace Attorney)

                                               


Manga Productions şirketi, Toei Animation ile ilk olarak Kasım 2017'de 'Woodcutter's Treasure' isimli  Suudi Arabistan folkloruna dayanan, çocuk ve ailelere yönelik 25 dakikalık bir animasyonda çalışmıştı. Ekip ayrıca şu anda yapım aşamasında olan 13 bölümlü bir animasyon dizisi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Salman kurmuş olduğu MiSK Vakfı'nın bir yan kuruluşu olan Manga Productions;  farklı yerel ve uluslararası sosyal gruplara, Suudi değerlerini ve fikirlerini tanıtmak amacı ile yaratıcı içerikler üretmeye odaklanıyor. MiSK ayrıca, Suudi tasarımcıları ve programcıları eğitmek üzere Ekim 2017'de Japon Dijital Hollywood Üniversitesi ile anlaşma imzalamış.


Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları