Super Lovers 2!
Haruko cehennemi 2. sezonda devam ederken bir nifak tohumu olarak kuzen de seriye giriyor.

ANA KADRO

Yönetmen: Shinji Ishihira (Fairy Tail, Log Horizon)
Seri Yazarı: Yoshiko Nakamura (Gekkan Shoujo Nozaki-kun, Hiiro no Kakera)

ANİME HAKKINDA GENEL BİLGİ

Miyuki Abe'nin hit mangasından uyarlanan TV animesinin 2. sezonunda da 4 kardeş arasındaki ince ipliklerle örülmüş aşk hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. 

Image

ANİMENİN HİKAYESİ

Yazı annesi ile beraber geçirmek için Kanada'ya giden Haru, annesi Haruko'nun yanında yaşayan Ren ile tanışır. Ren, çok zor bir çocukluk geçirmiş ve vahşi bir şekilde kendisini büyütmüştür. İlk tanıştıklarında, Ren'in bir insanın derinliklerine inen bakışlarından etkilenen Haru'nun bakışlarından da izleyiciler olarak biz etkilenmiştik.

Animenin ilk bölümlerinde Ren'in çok küçük olmasına tepki gösteren kitle küçümsenmeyecek kadar büyük de olsa animenin ilerleyen bölümlerinde Ren'in büyümesi içimize biraz su serpmiş ama bu kez de aile faktörü işin içine girmişti.  

Animenin son ve 10. bölümünde Ren, duygu karmaşasını Haruko'ya mail atmış ve Haruko da soluğu Japonya'da almıştı. Haruko'nun Japonya'ya gelme nedeni elbetteki sadece Ren'i görmek değildi, iş nedeni ile orada bulunuyordu. Otelde rezervasyon yaptıran Haruko, Ren ve ikizlerden Shima'nın ısrarı üzerine oğlu Haru'nun evinde misafir olmuştu. -tabi Ren'in "Benim odamda kalabilirsiniz, ben o odayı kullanmıyorum. Haru'nun odasında kalıyorum." sözleri ile azıcık da delirmiş olabilir.- 

Image
                                            Huroka, geldiği için mutlu olan Ren. Ah o gözler ^^

Haruko ile Kashiwagi'nin konuşmalarını duyan Ren, Haruko'nun ailesini araştırdığını fark eder ve o esnada geçmişe küçük bir yolculuk yapar. Bu yolculuğu esnasında da Ren'in Haru'ya en başta neden sert davradığı iyice gün yüzüne çıkar.  Ren, en başlarda Haru'ya neden sert davrandığını anlatır. 

Ren'i Haruko ve fizikçi arkadaşları eğittiği için Ren, kendi sınıfındaki çocuklardan eğitim açısından çok önde, duygu bakımından da ana okulu derecesindedir. Bunun için bakınız, aşağıdaki kompozisyon sahnesi. 

Image

Image

Image

Image

Image

Bu kompozisyon yüzünden gururu yerle bir olan Haruko, Ren'i İsviçre'deki bir okula göndermek ister. Haru ve Ren, bunu duyduktan sonra şok olurlar. 

Animenin ending'inden sonra Ren, Haru'yu bırakıp isviçre'ye dönmeyeceğini söyler ve Haru da buna çok sevinir, çünkü Ren giderse yalnızlıktan öleceğini söyler. Bunu duyan Haruko ve Kashiwagi'nin sözleri de fazlasıyla komik olur. 

Image

Haruko, Ren'in kararından sonra bir süre daha Japonya'da kalmak ve onlarla beraber yaşamak kararını alır. Bu nedenle 2. sezonun daha eğlenceli ama derin olacağı kanaatindeyiz. Üstelik yapımcılar bu sezon araya bir nifak tohumu atacaklar gibi de görünüyor. 

Gerçi pek çok hayran, Ren'in bir şekilde İsviçre'ye gidip olgun bir birey olarak dönmesini hayal ediyor. Bunun yanısıra ilk sezondan sonra ikizler arasında da duygusal yakınlaşma bekleyen fazlaca hayran mevcut. 

2. sezon ile birlikte oyuncu ekibi aşağıdaki gibi devam ediyor. Sonuncu karakter de bahsi geçen nifak tohumu.

KARAKTERLER

Image

Ren Kaido
Seslendiren: Junko Minigawa

Image

Haru Kaido
Seslendiren: Tomoaki Maeno

Image

Aki Kaido
Seslendiren: Yoshitsugu Matsuoka

Image

Shima Kaido
Seslendiren: Takuma Terashima

Image

Ikuyoshi Sasaki
Seslendiren: Ayumu Murase

Image

Juzen Kurosaki
Seslendiren: Jun Fukushima

Image

Haruko Daniella Dieckmann
Seslendiren: Atsuko Tanaka

Image

Mikiko Kashiwagi
Seslendiren: Yoko Soumi

Image

Kiri Kondo
Seslendiren: Ryoko Shiraishi

Image

Kiyoka
Seslendiren: Mitsuki Saiga

Image

Shiro Takamura
Seslendiren: Ryotaro Okiayu

Image


Natsuo Shiba -nam-ı diğer nifak tohumu-
Seslendiren: Takuya Sato

Yine Studio DEEN imzası ile çıkacak 2. serinin, yayınlanan videosu da aşağıda. 

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları