Super Dragon Ball Heroes: World Mission Oyunun'un Tanıtım Videosunda Oyun Modları Gösterildi
Switch ve PC için tasarlanmış oyun, 4 Nisan’da Japonya 5 Nisan’da Batı’da çıkacak.

Bandai Namco Entartainment America Salı günü Super Dragon Ball Heroes: World Mission oyunu için  oyun modları gösterilen ikinci bir video yayınladı.

Oyun Switch için 4 Nisan’da Japonyada 5 Nisan’da PC ve Switch için Batı’da çıkacak. Bandai Namco Entertainment Amerika oyunun HERO özel versiyonunun beş özel fiziksel Dragon Ball Süper oyun kartı ve 11 tane oyun içi dijital karakter kartını içerecek. Oyunda 1.160 kart ve ilk sekiz Süper Dragon Ball Heroes arcade kart oyunundan alınmış 350 karakter ve Super Dragon Ball Heroes: Universe Mission'ın ilk iki sürümü yer alacak. Oyun, iki ekrana bölünmüş ekran moduna ve yedi kişiye karşı yedi kişi savaşa modlarına sahip olacak. Toyotarō (Dragon Ball Super Mangakası) oyun için yeni karakter Sealas'ı tasarladı.                                                                                                          Image

Oyun serisindeki en son oyun 8 Mart'ta Japonya'da arcade oyun salonlarında yayınladığı Super Dragon Ball Heroes: Universe Mission'dı. Oyunlar, Temmuz ayında iki bölümle başlayan anime projesine ilham verdi. Sekizinci bölüm 24 Şubat'ta çıkacak.

Bandai Namco Games, 2013 yılında Dragon Ball Heroes'un ilk  bölümü olan Dragon Ball Heroes: Ultimate Mission oyununu Nintendo 3DS platformuna çıkardı. Bandai Namco Games 2014 yılında Dragon Ball Heroes: Ultimate Mission 2 Nintendo 3DS oyununu piyasaya sürdü ve Nisan 2017'de 3DS için Dragon Ball Heroes: Ultimate Mission X oyununu piyasaya sürdü.

KAYNAK:ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları