Studio Ponoc, Ghibli'nin Emektarlarıyla Kısa Antoloji Projesine Başlıyor
24 Ağustos'ta yayınlanacak Modest Heroes'da; When Marnie Was There'in Hiromasa Yonebayashisi ve diğerleri de yer alıyor.

Studio Ponoc, Ponoc Short Films Theater (Ponoc Tanpen Gekijō) olarak isimlendirdiği yeni bir anime film projesi üzerinde çalıştığını açıkladı. Anime kısalarından oluşacak antoloji projesinin her bölümü farklı temalarda olacak ve Japonya'da 24 Ağustos'ta vizyona girecek yapımın ilk bölümünün adı Modest Heroes (Chiisana Eiyū: Kani to Tamago to Tōmei Ningen). Studio Ponoc, projeyle ilgili İngilizce ve Japonca tanıtım videoları yayınlamaya başladı. 

Modest Heroes, 3 farklı yönetmen tarafından yönetilmiş 3 kısayı barındıracak: 

Hiromasa Yonebayashi tarafından yönetilecek "Kanini & Kanino" (Kani no Kanino) 15 dakika uzunluğunda olacak ve iki yengeç kardeşin fantastik macerasını anlatacak. Yoshiyuki Momose tarafından yönetilecek "Life Ain't Gonna Lose" (Samurai Egg) 15 dakika uzunluğunda olacak ve anne ve oğul arasındaki sevginin "insani draması"nı gözler önüne serecek. Akihiko Yamashita tarafından yönetilecek "Invisible" (Tōmei Ningen) 14 dakika uzunluğunda olacak ve görünmez bir adamın yalnız mücadelesini merkezine alan "aksiyon gösterisi"ne dönüşecek. Studio Ponoc, kısaları "zamanımızın mütevazı kahramanlarının hikayeleri" olarak tanımlar.

Stüdyonun önceki projesi Mary and The Witch's Flower filminin ve Studio Ghibli'nin When Marnie Was There filminin de yönetmeni olan Yonebayashi ilk kez orijinal bir serinin yönetmenliğini üstlenecek. Ghibli'nin efsane yönetmenlerinden Isao Takahata'yla çok sıkı çalışan Momose, Takahata'nın Grave of the Fireflies, Only Yesterday, Pom Poko ve The Tale of the Princess Kaguya filmlerinde animasyon yönetmeni, storyboard çizeri, görsel tasarımcısı ve özel sahne tasarımcısı olarak çalışmıştı. Yamashita da, Hayao Miyazaki'nin pek çok filminde animatör, animasyon yönetmeni, karakter tasarımcısı, animasyon süpervizörü ve Spirited Away, Howl's Moving Castle, Ponyo ve The Wind Rises filmlerinde de yönetmen asistanı olarak çalışmıştı. 

Modest Heroes kısaları Joe Odagiri, Machiko Ono, min Tanaka, Yasutaka Nakata ve Takatsugu Muramatsu gibi isimleri oyuncu kadrosuna dahil etmiş durumda.

Yoshiaki Nishimura, projenin prodüktörü. 

Japonya'da geçtiğimiz Temmuz vizyona giren Mary and The Witch's Flower 3 billion yen (112 Milyon TL) hasılat elde etti. Film ayrıca, 20 Mart'ta Japonya'da home video formatında satışa sunuldu. GKIDS ve Fathom Events filmi, 18 Ocak'ta U.S. sinemalarına taşıdı ve 8 Şubat'a kadar gösterimde kalan film 1.9 Milyon US$ (7.6 Milyon TL) hasılat yaptı. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları