Studio Ghibli Sekiz Filminin 400 Görselini Ücretsiz Olarak Yayınlıyor
Studio Ghibli'den hayranlarının yüzünü güldürecek bir haber geldi: Spirited Away ve Ponyo’nun da aralarında bulunduğu sekiz filminin yüksek çözünürlüklü 400 görselini ücretsiz olarak paylaşıyor.

1985 yılında usta yönetmenler Hayao Miyazaki, İsao Takahata ve Toshio Suzuki tarafından kurulan, büyülü dünyaları ve sıcacık hikayeleri ile muhteşem filmlerin stüdyosu Studio Ghibli, bu yılın başında filmlerini Netflix ve HBO Max gibi dijital platformlarda yayınlamaya başlamıştı.

Pandemi gölgesinde geçen 2020 yılının kasvetini üzerimizden atmak ve dijitalleşen dünyada daha geniş kitlelere ulaşmak adına Studio Ghibli bu kez, sekiz filminin yüksek çözünürlüklü 400 görselini ücretsiz olarak yayınlama kararı aldı. "Lütfen görselleri sağduyu çerçevesinde özgürce kullanın" notuyla haberi duyuran Toshio Suzuki, ilerleyen günlerde diğer filmlerinin de ücretsiz görsellerini paylaşacaklarını belirtti.

Filmler arasında; The Tale of the Princess Kaguya, When Marnie Was There, Ponyo, The Wind Rises, From Up on Poppy Hill, The Secret World of Arrietty, Tales from Earthsea ve 'En İyi Animasyon' dalında Oscar ödülü sahibi olan Spirited Away yer alıyor. 

Gözlerinizden kalpler çıkaracak görsellerin tümüne buradan ulaşabilirsiniz. 

Spirited Away

Spirited Away

The Tale of Princess Kaguya

The Tale of Princess Kaguya

Ponyo

Ponyo

The Wind Rises

The Wind Rises

From Up on Poppy Hill

From Up on Poppy Hill

The Secret World of Arrietty

The Secret World of Arrietty

When Marnie Was There

When Marnie Was There

Tales from Earthsea

Tales from Earthsea

Kaynak: Indiewire

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları