Street Fighter V'ten Falke Video ile Tanıtıldı
Karakter 24 Nisan'da kullanılabilir olacak.

Street Fighter serisinin resmi Youtube kanalından Falke için bir tanıtım videosu yayınlandı. Karakter 24 Nisan'da indirmek için mevcut olacak. 

The Street Fighter V: Arcade Edition, atari modunu, ekstra savaş modunu, daha fazla V-Trigger hareketlerini, galeriyi ve UI dizaynını içeriyor. Oyun 3. sezon karakterlerinin yanında sezon 1 ve sezon 2'den 28 tane karakter içerecek. 

Bu güncelleme Street Fighter V için bedava bir yükseltme olarak indirilebilir. Güncellenmiş oyun ise ayrıca satın alınabiliyor. 

Street Fighter V,  Street Fighter serisinin en son üyesi ünvanına sahip. Oyun V-Reversal hareketleri ve özel bir V-Trigger modu gibi yeni özellikler içermekte. Oyun Kuzey Amerika ve Avrupa için playstation 4 ve PC (Steam üzerinden) platformlarına Şubat 2016 tarihinde çıkış yaptı.

Oyun; Ryu, Ken, Chun-Li, Nash, M. Bison, Cammy, Birdie, Vega, Karin Kanzuki, Necalli, Rainbow Mika, Zangief, Laura, Rashid, Dhalsim ve F.A.N.G adlı 16 temel oynanabilir karakter içeriyor. Capcom ayrıca  Alex, Guile, Ibuki, Balrog, Juri, Urien, Akuma, Kolin, Ed, Abigail, Menat ve Zeku karakterlerini çıkış sonrası karakterler olarak yayınladı. Capcom ayrıca oyun için 2016 Temmuz'da ücretsiz bir hikaye DLC'si olan "A Shadow Falls"u çıkarmıştır.

kaynak:ann

Anime oyun dizi üçgeninde yaşayan bir insanoğlu.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları