Stranger Things Yaratıcılarından Death Note Live-Action Dizisi!
Duffer Brothers'ın uyarlaması, Netflix'in önceki live-action filminden farklı yeni bir çekim olacak.

Eğlence haber sitesi Deadline, Duffer Brothers olarak da bilinen Stranger Things yaratıcıları Matt Duffer ve Ross Duffer'ın, Death Note mangasına dayanan yeni bir live-action dizisi uyarlaması üzerine Netflix ile birlikte yeni kurulan stüdyoları Upside Down Pictures'da çalıştıklarını duyurdu. Deadline, Netflix'in önceki live-action Death Note filminden farklı "yeni bir çekim" olacağını belirtiyor. 

Netflix, Ağustos 2017'de yönetmen Adam Wingard'ın live-action Death Note filmini yayınladı. Light Turner rolünde Nat Wolff, L rolünde Keith Stanfield, Mia Sutton rolünde Margaret Qualley, Ryuk'un sesi olarak Willem Dafoe, Watari rolünde Paul Nakauchi ve James Turner rolünde Shea Whigham yer almıştı. 

Ohba ve Obata'nın orijinal 2003-2006 doğaüstü gerilim mangasında, genç Light Yagami, isimlerini yazarak insanları öldürebileceği bir defter bulur. Dünyanın suçlularına karşı kendi kendini ilan eden bir haçlı seferi başlatır ve kendine özgü dahi bir dedektif ile kedi-fare oyunu başlamış olur.

Manga, 2006-2007'de 37 bölümlük bir televizyon anime serisine de ilham verdi.

Live-action Death Note ve Death Note: The Last Name filmleri 2006'da Japonya'da gösterime girdi ve hikayenin sonunda önemli değişiklikler olsa da manganın hikayesini merkez alıyordu. Viz Media, filmleri 2008'de Amerika Birleşik Devletleri sinemalarında gösterdi ve her ikisini de İngilizce dublajlı olarak da yayınladı.

Bir spinoff live-action filmi, L: Change the World, 2008'de Japonya'da gösterime girdi.

Live-action Death Note: Light Up the New World filmi de Kasım 2016'da gösterime girdi. Filmin hikayesi, orijinal hikayedeki olaylardan 10 yıl sonrasında geçiyor ve Dünya'da altı Death Note üzerinde yarışan yeni karakterleri içeriyordu.

Kaynak: ANN, Deadline

Animesever bir genç.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları