Stranger of Sword City Revisited Heads Oyun Duyurusu
Stranger of Sword City Revisited Heads 28 Şubat'da PS Vita'da

Stranger of Sword City Revisited Heads Oyunu Yakında Piyasada

Japon oyun geiştiricisi Experience Inc. Stranger of Sword City Revisited i bu cuma duyurdu, Stranger of Sword City (Tsurugi no Machi no Ihōjin) güncellendi, 28 Şubat'ta Kuzey Amerika'daki PS Vita'da piyasaya çıkacak.Dijital sürüm sadece 29.99 dolar.

Image

Yeni sürüm, orijinal PS Vita sürümünü (NIS America tarafından piyasaya sürülüyor) ve "yeni sınıflar, yeniden işlenmiş savaş ve oyun sistemi, eşyalar ve ek zindan ["] ekliyor. Yeni sürüm 21 Temmuz'da Japonya'da piyasaya sürüldü.

Experience Inc. orijinalini Xbox One'da 22 Mart'ta Kuzey Amerika'da yayınlarken, NIS America oyunu 26 Nisan'da Kuzey Amerika ve Avrupa'da PS Vita sürümünü piyasaya sürdü ve oyunu Haziran ayında Steam aracılığıyla PC'de yayınladı.

Oyunun dünya genelinde 100.000'in üzerinde kopyası gönderildiğinden, Experience Xbox One sürümünü 10.72 ABD Doları, Steam sürümünü 28 Şubat - 6 Mart tarihleri arasında 19.99 ABD Doları'na indirerek kutluyor.

Image

NIS America orijinal oyunu şöyle anlatıyor:

Uçuşunuz gizemli bir geçidi geçtikten sonra sona erer yani maalesef ki uçak düşer ve böyle bir durumda tek kurtulan sizsiniz. Gözlerinizi açtığınızda hiç tanımadığınız topraklarda olduğunuzu anlıyorsunuz ve bazı görevler için de seçilmiş kişisiniz.Başına talih kuşu konmuş sayılmaz.Bu gizemli toprakların adı kılıçlar şehri.Güvenebileceğin insanları dikkatli seçmelisin.

Bu başlık, esas itibariyle, ölümle ve sonsuza dek yok olanakla savaşan bir oyunu anlatmakta. Her şeye rağmen hayatta kalmayı seçtiğinizde hayatın yeni ve farklı anlamlarını keşfedeceksiniz. Kendinizi arkanızda bıraktığınız hayatla, kişilerle yeniden yaratırken bu yolda karanlık labirentlerin, ölümcül tuzakların pek faydası da olmayacak.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları