Steins; Gate 0 Animesinin 2. Tanıtım Videosunda Kanako Itou'nun Açılış Müziği Duyuluyor
Anime, 11 Nisan'da prömiyer yapacak.

Animenin resmi web sitesi, anime için ikinci tanıtım videosunu yayınladı. Videoda Kanako Itou'nun seslendirdiği açılış tema şarkısı "Fatima"  duyuluyor.

Videoda Anime ve Oyun Hakkında Spoiler Bulunmaktadır

Steins: Gate 0, 11 Nisan'da Tokyo MX, TV Aichi, KBS Kyoto, Sun TV ve TV Q Kyuushuu'da prömiyer yapacak ve AT-X, BS11 ve Tochigi TV'de de yayınlanacak. AbemaTV, 11 Nisan'da başlayan animeyi yayınlayacak.  Sofmap ve Neowing, animeyi 23 bölüm ve 1 home video bölümle listeliyor.

Animeye dönen oyuncular şöyle:

Rintarō Okabe rolünde Mamoru Miyano

Mayuri Shiina rolünde Kana Hanazawa

Itaru "Daru" Hashida rolünde Tomokazu Seki

Kurisu Makise rolünde Asami Imai

Moeka Kiryū rolünde Saori Goto

Luka Urushibara rolünde Yu Kobayashi

Faris Nyan-nyan rolünde Halko Momoi

Suzuha Amane rolünde Yukari Tamura 

Maho Hiyajō rolünde Sayuri Hayagi

Kagari Shiina rolünde Megumi Han

Yuki Amane  rolünde Yukari Tamura

Nae Tennōji rolünde Ayano Yamamoto

Aşağıdakı dört karakter, gelecek animede ilk kez rol alıyorlar ve Steins; Gate 0 oyunundaki rollerini animede yeniden canlandırıyorlar.

Katsumi Nakase rolünde Mariko Honda

Kaede Kurushima rolünde Hina Kino

Alexis Leskinen rolünde Yoji Ueda

Judy Reyes rolünde Maya Nishimura

Anime aynı adı taşıyan oyundan uyarlanıyor ve oyuncu kadrosunun tamamı önceki oyunlardan ve animeden rollerine geri dönüyor.

Kenichi Kawamura animeyi yönetiyor. Jukki Hanada seri düzenlemesinden sorumlu. İlk TV anime bölümünün animasyon yönetmeni Tomoshige Inayoshi , karakterleri orijinal tasarımlarına göre tasarlıyor.

Rock grubu Zwei, kapanış tema şarkısı "Last Game"i seslendiriyor.

Taka Himeno, geçtiğimiz Ağustos ayında Steins'in bir manga uyarlamasını başlattı. Kadokawa'nın Sneaker Bunko baskısı altında yeni bir uyarlama da başlayacak.

Steins: Gate 0, orijinal Steins; Gate'in bir takip oyunudur. Steins;Gate 0 başlangıçta Mart 2015'te  anime uyarlaması ile duyuruldu, ancak anime ile ilgili hiçbir detay açıklanmadı. Aralık 2015'te Steins; Gate 0 hikayesi, aynı ay Japonya'da oyunu çıktı. PQube,  Steins;Gate 0 oyununu, PlayStation 4 ve PlayStation Vita için Kasım 2016'da piyasaya çıkardı. Spike Chunsoft, 8 Mayıs'ta Steam üzerinden PC için oyunu yayınlayacak.

 MAGES, geçtiğimiz Mayıs ayında  orijinal Steins; Gate'nin önemli bir güncellemesi olan Steins;Gate Elite'i, yeni özelliklerle duyurdu. Oyun  15 Mart'ta PlayStation 4, PlayStation Vita ve Japonya'da Nintendo Switch için çıkacağı söylendi, ancak oyun 2018 çıkış tarihine ertelendi. Spike Chunsoft,  oyunu PS4, Switch ve Steam üzerinden PC için Kuzey Amerika ve Avrupa'da piyasaya sürecek.

Tokyo'nun Akihabara bölgesinde geçen orijinal oyun, farklı dünya hatları arasında seyahat ederek kaderini değiştiren Rintarō Okabe'yi izliyor. Oyun 1 milyondan fazla kopyaya sahiptir.


Kaynak:https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-03-26/steins-gate-0-anime-2nd-promo-video-previews-kanako-itou-opening-song/.129545

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları