Star Ocean: The Last Hope Yarın 4K&HD Versiyonu ile Pazarda
Star Ocean 4, 8 yıldan sonra yeni yüzüyle pazara çıkmaya hazırlandı.

Star Ocean 4: The Last Hope

Oyunun aslı 2009 yılında Square Enix ve tri-Ace tarafından Xbox 360 için duyuruldu. Şubat 2010'da uluslararası versiyonu dünya çapında PS3 için alıcıya çıktı ve yeni içerikler de barındırıyordu. 

Geçtiğimiz 31 Mart tarihinde Japonya'da PS4 için piyasaya atlayan serideki üçüncü oyun Star Ocean: Till the End of Time 31 Mayıs'ta ise batı dünyasında piyasaya sürülmüş oldu. Bundan daha önce Star Ocean : Second Evolution PS4 ve PS Vita için 2015 Ekim ayında sadece Japonya'da olmak üzere yayınlanmıştı. Square Enix oyunun batıda yayınlanmasına ilişkin planları olmadığını dile getirdi. 

Star Ocean: Integrity and Faithlessness Mart 2016'da Japonya'da PS4 için ve takip eden Nisan ayında PS3 için piyasaya sürülmüş ABD'de PS4 için alıcıya çıkması ise Haziran ayını bulmuştu. Serinin mobil oyunu Star Ocean Anamnesis geçtiğimiz yıl çıkmıştı. Oyun 1998 yılında yayınlanan Mayumi Azuma'nın Star Ocean: The Second Story isimli mangasından ilham alınarak üretildi ve 2001 yılında TV animesi Star Ocean EX yayınlandı. Geneon animeyi kuzey amerikada yayına koymuştu. Aoi Mizuki'nin Star Ocean: Blue Sphere mangası 2002 yılında, Akira Kanda'nın Star Ocean: Till the End of Time mangası 2003 yılında ortaya çıkmıştı. Öyle böyle derken 20 yıla yaklaşan bir geçmişi olduğunu fark ediyoruz.

   Oyunun ara geçişlerindeki görüntüleri çok başarılı bulmasam da karakterleri baya özenerek hazırladıklarını düşünüyorum. 8 yıllık bir oyun 4K olarak tekrar piyasaya sürülünce epey bir değişim olduğunu inkar edemeyiz. Bir de orijinal oyunun oynanış videosu linki atayım da izleyelim. Bu arada oyunun yarın piyasaya çıkacağını da hatırlatayım.

Kaynak: www.animenewsnetwork.cc

   

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları