SPYAIR ve CHiCO with HoneyWorks Gintama'nın Yeni Tema Şarkılarını Söyleyecek
Anime, Silver Soul arc'ı ile Temmuz'da dönüş yapıyor.

Pazar günü rock grubu SPYAIR ve müzik grubu CHiCO with HoneyWorks hesaplarından Gintama'nın yeni sezonundaki opening ve ending şarkılarını yapacaklarını duyurdu.

                            Image

                            Image

25 Mart'ta yayınlanan 353. bölümden sonra bir araya girmişti. 7 Ocak'ta da "Silver Soul" adında bir arc'a başlamışlardı. Silver Soul, Gintama mangasının 2016 Temmuz'da çıkan final arc'ıydı. Temmuz ayında da  Silver Soul arc'ı animeye uyarlanacak.

                                        Image

Sorachi 2004'te mangaya başladı ve Japonya'da en çok satan manga arasında yerini almaya devam ediyor. Japonya'da manga'nın baskısında 50 milyondan fazla kopyası var. Viz Media, ilk 23 cildi İngilizce olarak yayınladı. Shueisha, 72. cildini 2 Mart'ta yayımladı. 

Image

Crunchyroll, Japonya'da yayınlanan bir önceki anime serisini ve ayrıca İngilizce-dublaj bölümlerini de yayınlıyor. Sentai Filmworks, 2010'da ilk, 49 bölümlük animeyi yayınladı ve Funimation, 27 Mart'ta üçüncü  sezonun bir kısmını yayınladı. Manga, Gekijouban Gintama Kanketsu-hen: Yorozuya yo Eien de dahil olmak üzere iki anime filmine ve çeşitli OVA'lara da ilham kaynağı oldu.

Manga, geçen Temmuz ayında Japonya'da bir live-action filmine de ilham kaynağı oldu. Filmin de 17 Ağustos'ta Japonya'da devam filmi çıkacak.


Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları