Spiral Manga'cı Eito Mizuno “Otherside Picnic” Mangasını Yayımladı
Manga, Iori Miyazawa'nın hayatta kalma fantezisi roman serisinden uyarlandı.

Square Enix'in Shonen Gangan Dergisi'nin Aralık sayısında; Eita Mizuno'nun bu kış raflarda yerini alacak ve Iori Miyazawa'nın Urasekai Picnic (OthersidePicnic) adlı romanından uyarladığı bir manga hazırlığında olduğu duyuruldu.

Orijinal roman; modern dünyada geçiyor, ancak bu modern dünyada garip efsanelerin ve internet hikayelerinin doğruluğunu kanıtlayan "çıkış kapıları" bulunuyordu ve bu kapılar, insanların "diğer taraf"a geçmelerini sağlıyordu. Üniversite öğrencisi Sorawo Kamikoshi, bu kapılardan birini keşfeder ve "diğer taraf"a geçtiğinde neredeyse öldürüleceği esnada Toriko Nishina adlı bir kız tarafından kurtarılır. Toriko silah kuşanmış gizemli biridir ve birini arıyor gibi bir hali vardır. Tam da bu nedenle iki kız el ele verir ve "diğer taraf"a açılan kapıları keşfe çıkarlar. 

Image

Hayakawa Shobo, Otherside Picnic - Futari no  Kaii Tanken File- ’ı yayımladı, serideki ilk kitap Şubat ayında Shirakaba’nın illüstrasyonlarıyla çıktı. İkinci kitap Otherside Picnic - Hate no Hamabe no Resort Night ise 19 Ekim’de yayımlandı.

Mizuno öncesinde yazar Kyou Shirodaira ile gizemli mangalar üzerinde işbirliği yaptı: 2005’te biten Spiral (Spiral-Suiri noKizuna), 2008’de biten Spiral: Alive Prequel gibi. Yen Press,  ise 2007'de mangaları İngilizce olarak yayımlamaya başladı. Seri, 2002 yılında bir anime uyarlamasına ilham kaynağı oldu ve FUNimation DVD olarak yayınladı. Mizuno ve Kyou ayrıca Ağustos 2015'te Tengai-San wa Angai Futsu mangasına başladı ve 12 Nisan'da seri bitti. Square Enix, manganın dördüncü ve son cildini 22 Haziran'da yayımladı. dörtve sonuncu sayısını 22 Haziran da yayınladı.

kaynak: animenewsnetwork

Merhaba Ben Alper Kocaeli üniverstesinde bilgisayar programcılığı okuyorum, 19 yaşındayım ,anime izlemek,incelemek,manga okumak,cosplay etkinlikleri hobilerimdir tanıştığımıza memnun oldum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları