Spike Chunsoft'un Conseption Oyunu Gonzo Tarafından Anime Oluyor
Orijinal RPG Nisan 2012'de PSP'de çıkmıştı, Ekim'de de animesi geliyor.

Spike Chunsoft'un Cuma günü yaptığı duyuruya göre Conseption: Ore no Kodomo wo Undekure! (Conception: Please Give Birth to My Child!) oyunu, GONZO tarafından Ekim'de çıkacak TV animesine uyarlanıyor.
                            Image

Yönetmen:
Keitaro Motonaga (Jormungand, Date A Live, Digimon Adventure tri. film serisi) animeyi GONZO'da yönetecek.

Senaryo Yazımı: Kakihara Yuuko (Chihayafuru, Heaven's Lost Property, Digimon Adventure tri. film serisi)

Karakterlerin Uyarlanması: Okuda Yousuke (Is the order a rabbit?, Blend S) karakterleri Otsuka Shinichirou (Re:ZERO -Starting Life in Another World- )'nun animasyon için tasarladığı karakterlerden uyarlayacak.

Şarkıların Ayarlanması: Kouda Masato (KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!!, Arpeggio of Blue Steel - Ars Nova, Knight's Magic) (Kouda aynı zamanda orijinal oyunun da şarkılarını ayarlamıştı.)                                                       Image

Oyunun konusuna gelirsek:

Olaylar, liseden mezun olurken mezuniyet seremonisinde kuzeni ve çocukluk arkadaşı Mahiru'nun hamile olduğunu öğrenen Yuuge İtsuki'nin etrafında dönmektedir. Hemen sonrasında canavarlar tarafından istilaya uğramış olan Granvania adındaki büyülü bir dünyaya çekilirler. Ve bu canavarlarla savaşabilecek ve bu dünyadan def edebilecek insanlar da sadece "yıldız çocukları"dır. Bu çocuklar ise 12 takımyıldızının bakire kızlarının tapınağından belirlenmesi gerekmektedir. Canavarları yenmek ve kendi dünyasına dönmesi gereken İtsuki'nin yapması gereken tek şey ise 12 bakire kız ile beraber yıldız çocuklarının babası olmalı. 

                                Image

Devam oyunu olan Conception II: Shichisei no Michibiki to Mazuru no Akumu da Japonya'da PlayStation Vita ve Nintendo 3DS için 2013 Ağustos'ta çıkmıştır. Atlus USA de Kuzey Amerika'da oyunu her iki konsoldan da 2014 Nisan'da sunmuştur. Spike Chunsoft oyunu 2016 Ağustos'ta Steam'de yayınlamıştır.


Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları