Space Battleship Tiramisu Animesinin 2. Sezon Ön Gösterimi 1 Ekim'de
Space Battleship Tiramisu Animesinin 2. Sezonunun 1. Ekimdeki ön gösterimi için yeni görsel ve kadrosu açıklandı.

Satoshi Miyakawa ve sanatçı Kei Itō'nun Space Battleship Tiramisu mangasının televizyon animesine ait resmi internet sitesinde yeni bir görsel ve oyuncu kadrosuna ait daha fazla bilgi yayınlandı. 1 Ekim pazartesi günü 2. sezonun ön gösteriminin yapılacağı da belirtildi.

Asağıda gördüğünüz görseldeki yazı:

"Sizce bizim aramızda en aptal olan kim?" ve "Dünya maviydi. Herkeste aptalın tekiydi."

Image

Anime, Tokyo MX'de 1 Ekim gece yarısiıden sonra (2 ekim 01:00'de) ön gösterim yapacak daha sonraki akşam SunTV ve  BS11'de geç saatlerde yayınlanacak.

Takuya Eguchi oyuncu kadrosuna Subaru Beyond olarak katıldı.

Image

Ek olarak, ikinci sezonda Escalade Cadillac adlı yeni bir karakter görünecek. Henüz karakterin seslendiricisine ait bir bilgi açıklanmış değil.

Image

İlk sezon ön gösterimi 2 Nisanda yapılmıştı. Crunchyroll Japonya'da yayınlanan 13 bölümlük sezunu yayınlamıştı. Funimation da ingilizce seslendirmeli olarak yayınlamakta. Hiroshi Ikehata (Robot Girls Z, Seiyu's Life!) animeyi yönetti, Yū Satō seri kompozisyonu ele aldı ve Ai Yokoyama (Bayonetta: Bloody Fate) karakterleri tasarladı. Studio GONZO animasyonu gerçekleştirdi.

Bilim kurgu gag komedisi olan anime, uzay savaş gemisi Tiramisu'nun as pilotu Subaru Ichinose'nin günlük hayatını anlatmaktadır. Subaru, daha eski pilotlar tarafından kuşatılmaya alışamadığı için, kendini "Durandal" adlı kişisel gemisinin kokpitine kapatir.

Yazar Miyakawa (aha o Nakushita Toki, Boku wa Ikotsu o Tabetai to Omotta.) ve sanatçı Itō , Ekim 2015'den beri Shinchosha'nın Kurage Bunch web sitesinde devam eden manga'yı başlatmışlardır.

Manga, Temmuz ve Ağustos aylarında Tokyo ve Osaka'da bir sahne oyunu uyarlamasına da ilham kaynağı olmuştur.

Image

Orjinal Kaynaklar: Space Battleship Tiramisu anime'ın web sitesi, Animate Times

Kaynak: ANN

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları