Sorcerous Stabber Orphen Romanları TV Anime Oluyor
Fantastik romanlar 1998'de TV animeye, 1999'da devam nitelikli animeye ilham kaynağı oldu.

Yoshinobu Akita'nın Sorcerous Stabber Orphen (Majutsushi Orphen)  roman serisinin yeni bir TV uyarlaması yapılacak. Animenin yapım ekibi Cuma günü anime için bir web sitesi açtı. Anime, 2019'da 25. yıldönümünü kutluyor.

Akita, hiç kimsenin 20 yıldan fazla bir işin yeniden yapılması konusunda ondan daha gergin olmadığına dikkat çekti. Orijinal çalışmasını "genç bir aptal" tarafından yazılmış bir şey olarak tanımladı, yetenekli insanlar anime üzerinde çalışacaklar. Orijinal roman illüstratör Yuuya Kusaka roman editörünün kendisi ile iletişime geçtiğinde "Neden tekrar? Ve neden şimdi?" Diye sordu. Ama o, anime yapmak isteyen insanlar olduğu için, tutkularını sonuna kadar taşıdıkları sürece hiçbir şey söyleyemeyeceğini bildirdi.

Akita, 1994 yılında roman serisine Kusaka'nın illüstrasyonlarıyla başladı.

Romanların 1998-1999 yıllarında anime uyarlaması yapıldı. ADV Films Kuzey Amerika'da animeyi yayınladı, ADV Manga daha sonra romanların manga uyarlamasını yayınladı. Romanların baskıda 10 milyondan fazla kopyası var.

Muraji şu anda Majutushi Orphen Haguretabi - Wa ga Mei ni Shitagae Doll başlıklı manga uyarlamasını serileştiriyor. Manga şu anda ara verdi ve bu bahar yeniden yayınlanmaya başlayacak.

Kaynak:https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-03-22/sorcerous-stabber-orphen-novels-get-new-tv-anime/.129386

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları