Sorcerous Stabber Orphen Animesinin 2. Sezonu Gelecek
Videoda Sorcerous Stabber Orphen -Battle of Kimluck- animesi duyuruluyor.

2期『魔術士オーフェンはぐれ旅 キムラック編』制作決定CM

Yoshinobu Akita'nın Sorcerous Stabber Orphen (Majutsushi Orphen Haguretabi) light novel serisinin yeni TV animesinin son bölümü animenin ikinci bir sezonunun olacağını duyurdu. Yeni sezonun adı Majutsushi Orphen Haguretabi Kimluck-hen (Sorcerous Stabber Orphen -Battle of Kimluck-).  Animenin resmi web sitesi de bir duyuru videosu yayınladı.

Image

Takayuki Hamana (Library War, Mushibugyō, The Prince of Tennis), animeyi Studio DEEN'de yönetiyor ve Reiko Yoshida (Girls und Panzer, K-ON!, Violet Evergarden, Yowamushi Pedal) serinin senaryolarından sorumlu. Takahiko Yoshida (Big Windup!, Cells at Work!, Yowamushi Pedal), Yuuya Kusaka'nın novel resimlerinden yola çıkarak karakterleri tasarlıyor. Morikubo animenin açılış tema şarkısı "Calling U"yu buzz ★ Vibes müzik grubu ile performe ediyor. Fuchigami, "Yosō Funō Days" (Unpredictable Days) adlı kapanış tema şarkısını seslendiriyor.

J-Novel Club romanları lisansladı ve dijital olarak yayımlıyor. Ve hikayeyi şöyle anlatıyor:

Orphen prestijli Fangs Kulesi'nden ayrılan bir Büyücü'dür. Kız kardeşi gibi göründüğü kız olan Azalie'yi kurtarma yolculuğu onu kalabalık Totokanta kentine getirdi. Burada beş yıl içinde ilk kez bir araya geliyorlar. Ama canavarca dönüşümünün ardındaki gerçek nedir ve Baldander Kılıcı'nın arkasında gizlenen sırlar nelerdir?

Image

Akita, 1994 yılında serisiye Kusaka'nın çizimleriyle başladı.Yeni anime, serinin 2019'daki 25. yıldönümünü kutluyor. Akita, son dört yılda light novel serisindeki yeni cildini yapıyor, serinin yeni cildi 25 Aralık'ta çıkmıştı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları