Sonunda ReLIFE Geliyor!
Evet, herkesin beklediği Relife animesi sonunda bitiyor. Ancak yeni bir sezonla değil, 4 bölümlük OVA'yla.

Yapım şirketi ReLIFE animesi için 4 bölümlük finale yeşil ışık yaktı ve bir PV yayınladı:

4 bölümlük OVA, TV anime'sinin 13. bölümünden sonraki olayları takip edecek. Daha sonra Arata'nın ReLife deneyinin bitişiyle son bulacak. OVA'nın piyasaya sürülmesi hem DVD hem de Blu-ray formatlarında olacak ve Mart 2018'de satışa sunulacak. 

Image


Evet, gerek konusuyla, gerek konunun işlenişiyle izleyiciyi kendine bağlayan ve izleyen herkesin beğendiği Relife'ın 2.sezonunun olmayacak olması biraz hayal kırıklığına neden oldu. Ancak finaliyle animenin yarım kaldığı konusunda hepimiz hemfikiriz. Bu yüzden sonunun bir şekilde getirilecek olması bizim için iyi haber! Peki, anime mangaya sadık kalacak mı? Akıldaki soruların giderilmesi için önümüzdeki günlerde yapımcılar daha fazla ayrıntı açıklayacak gibi gözüküyor. 

NOT: Henüz animeyi izlememiş olanların mutlaka izlemesi tavsiye edilir. Ayrıca daha fazla beklemek istemeyenler veya mangasını okumak isteyenler için de link bırakayım:  http://mangadenizi.com/manga/relife (Finalden devam etmek isteyenler için final bölümü yaklaşık olarak 108.bölüme denk geliyor.) 

Tekrar görüşmek üzere hoşçakalın! ^-^

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları