Sonic The Hedgehog Filmi İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Paramount Pictures, Salı günü Sonic The Hedgehog filmi için bir tanıtım videosu yayınladı.

Reklam ajansı Hamagami/Carroll, Inc. Mart ayında baş karakter için bir tasarım ortaya koymuştur.

Üst düzey yapımcı Tim Miller daha önce Sonic’in gerçek hayattan bir kirpi görünüşüne sahip olup olmaması konusundaki düşüncelerinden farklı olarak kürkü hakkında bir açıklama getirdi. Miller, “garip olurdu ve bir tür su samuru gibi bir şey olsaydı çıplak dolaşıyormuş gibi hissedecekti. Her zaman, bizim için ilk karar kürktü ve asla farklı bir şey düşünmüyorduk. Bu onu gerçek dünyaya uyarlama ve gerçek bir yaratık olmasının önemli bir parçası. ”

Yapımcı Neal Moritz, karakterin ayakkabılarından bahsetti: “Giydiği ayakkabıların tüm varyasyonlarını inceledik ve orjinal tasarıma saygı gösterme konusunda çabaladık ancak aynı zamanda günümüzün Sonic'inin giyeceğini düşündüğümüz günümüzde mevcut olan sitillerle bugüne uygun bir hale getirmeye çalışıyoruz. "

Paramount Pictures geçen Ağustos ayında ABD'de filmin açılış tarihinin 15 Kasım 2019’dan 8 Kasım 2019’a geçirildiğini duyurdu. Film, 28 Kasım 2019’da Avustralya’da ve 26 Aralık 2019’da Birleşik Krallık’ta başlayacaktır. Filmin Japonya'daki ismi Sonic The Movie’dir ve filmin Japonya'daki açılış tarihi “yakında” olarak ilan edilmiştir.

Ben Schwartz (DuckTales, Parks and Recreation) baş karakter Sonic'i seslendirmektedir. James Marsden (Westworld, X-Men) ve Tika Sumpter filmin yıldızları olacaklardır. Jim Carrey (The Truman Show, Ace Ventura: Pet Detective) Dr. Robotnik'i seslendirmektedir.

Jeff Fowler filmin yönetmenliğini yapmaktadır. Tim Miller (Deadpool) ve Toby Ascher, yapımcı Neal Moritz (Fast & Furious franchise) ve ortak yapımcılar Dmitri Johnson ve Dan Jevons ile birlikte filmin prodüksiyonunda görev almaklardadır.

Film projesi ilk kez 2014 yılında Sony ve Marza Animation Planet tarafından geliştirilen bilgisayar animasyonu ve live-action karışımı bir sinema filmi projesi olarak ortaya çıkmıştır. Şubat 2016'da Sega Sammy Holdings'in başkanı ve CEO'su Hajime Satomi, Sony Pictures Entertainment'in filmi planladığını kesinleştirdi. Hollywood Reporter, Ekim ayında Paramount Pictures'ın filmin haklarına sahip olduğunu açıklamıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları