Slave District - Me and 23 Slaves Animesi 2018 Baharında Geliyor
2018 baharı için planlanan serinin yazarı ve yönetmeni Ryoichi Kuraya olacak.

Doreiku - Boku to 23-nin no Dorei (Slave District - Me and 23 Slaves) için yapılan planlar güncellendi;  Shinichi Okada ve Hiroto Oishi'nin 2012'de MangaBox / Action Comics olarak başlattığı SCM (oyunda yenilirsen, seni bozguna uğratan kişi tarafından köleleştirilirsin) serisi 2018 baharında diğer anime yapımlar arasındaki yerini alacak.

2018 baharında planlanan seri, Tsugumomo'dan tanıdığımız Ryoichi Kuraya tarafından yazılarak yönetilecek, üretimi de Zero-G x TNK üstlenecek. Junji Goto (High School DxD, School Days) ise karakter tasarımından ve animasyon yönetiminden sorumlu olacak. 

Image

Seri 10 ciltten oluşuyor, ancak Dai Doreiku - Kimi to 1-oku 3-senman no Dorei'ye (high-school spin-off) bu yıl start verdi. 

10 Ciltten Oluşan Serilerin Kapakları

10 Ciltten Oluşan Serilerin Kapakları

kaynak: http://www.crunchyroll.com/anime-news/2017/11/25-1/slave-district-me-and-23-slaves-anime-ties-up-its-plans-for-spring-2018

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları