SKET DANCE'in Yazarından Bilim Kurgu Mangası Kanata no Astra Anime Oluyor
Kenta Shinohara'nın bilim kurgu, aksiyon, hayatta kalma mangası 2019'da animeye uyarlanacak.

Seriyi yayımlayan Shueisha bugün manganın anime uyarlamasını duyurmak için animenin resmi websitesini açtı. Animenin Japonya'da 2019'da hayranlarla buluşacağı açıklandı.

Yıl 2061, uzay yolculuğu mümkün ve herkezin eli altında, bunun üzerine Caird lisesi öğrenciler Gezegen Kampları için yolculuğa çıkarlar.

Ancak B5 grubu öğrencilerinin kamp alanına varmasından kısa bir süre sonra bilinmeyen gizemli bir küre gruptaki 9 öğrenciyi alır ve evlerinden 5012 ışık yılı uzaklıkta uzay boşluğuna bırakır.

Yakınlardaki isimsiz bir uzay gemisinin keşifi ile öğrenciler güçlü olup sınırlı kaynaklarını iyi kullanmalı ve uzayın bilinmeyen karanlığında birlikte kalmalılar ki hepsi evleri olan Astra'ya dönerkenki uzun ve esrarengiz yolculukta hayatta kalabilsin.

Açıklanan kadro üyeleri arasında;

  • Yönetmen: Masaomi Andou (Muv-Luv Alternative: Total Eclipse)
  • Müzik(Besteci): Norimitsu Kaihou (Gakkougurashi!)
  • Karakter Tasarımı: Keiko Kurosawa (Ansatsu Kyoushitsu)
  • Stüdyo: Lerche
  • Yapımcı: Kanata no Astra Production Committee

Shinohara Kanata no Astra mangasını Shounen Jump+'ın web dergisinde, SKET Dance'i tamamladıktan 3 yıl sonra, 2016'nın Mayıs ayında yayımlamaya başladı. Manga geçtiğimiz Aralık ayında 49 bölümün ardından sona erdi. Shueisha manganın en yenisi Şubat 2018'de olmak üzere 5 ciltini bastı.

Kanata no Astra geçtiğimiz Aralık ayında Kono Manga ga Sugoi! 2019'un erkek okurlar kategorisinde üçüncü oldu ve bu yılın başlarında 12. Manga Taisho ödüllerinde aday gösterildi.

Resmi Twitter

Kaynak: MyAnimeList, Crunchyroll, MocaNews

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları