sizinde animeler hakkında bir hobbiniz varmı
coğu insan animeleri izlemeyi sever ama bazıları onlarla birsey yapmayı severler yeni veya benzer seyleri bende öylesine yapdıgım birseyi size göstermek istiyom yazım hataları icin simdiden özür ama bu konuda sorunluyum :)

benim yapdıgım bir anime hikayesi adı katsuki stb

hikaye: 2028 yılında insanlık gelişen teknolojiyi yeni bir tasıma aracıyla kullanmaya karar vermişdi. 

Bu yeni araç ağır silahları bile rahatça taşımayı sagliçakdı. Bilim adamlar birçok deney ve farklı sekilde çalışmalarla bi tür bileklik geliştirdiler. Buna stb adını verdi. Ama sistemde sorunlar vardı. Bu sorun tasarım ve geliştirmeydi. Maalesef sistem silahları olusturmakda zorluk cekiyodu. Özelikle askeri silahlarda asıl amacına hizmet edemesede kısıtlı bir sürede küçük geliştirmelerle orta cag seviyesine getirildi. Birçok insan bu silahların telikeli olcagına kanısındaydı ama sistem kacak yolla sızdırılması cok zordu üretimi ise düzgün verisiz elinde örnek olsa bile yapımı 5-6 ay alan çalışmalarla doluydu.

Bilim insanları bu sistemin bir tür ayarlama yapdı bilekli güç ünitesi denilen bu ayarlama insanların telikeden korunmasını saglicakdı. Bileklikler sahiblerine ve kullanımına gore güce sahibdi tek sorun ünitenin insanı zorlamasıydı. Yani aniden yüksek seviyeli bir üniteye bağlanan kişi agır bir acı cekiyo ve vücudu felç ve koma gibi tepkiler veriyordu. Bu durumda seviyeli sisteme geçildi. Kişi güce alısdıkca geliştirme bölgelerinde üst seviyeyi alabilirdi. Tabi belli bir seviye vardı onun üstüne cıkılmıyodu. Bilim insanlar bu bilekliklerin calısmasını düzenliyebilmek için insanlar değdi an bileklik gücünü azaltan  aletler yapdı. Tek sorun suydu bu bileklik gücü bittince kişinin vücut enerjisini kullanabilmesiydi. Buda vücuda agır yük bindiriyodu. Ondan sistemde birkaç düzenlemeden sonra acil durdurucu eklendi kişini dayanıklılığı cok düşünce sistem küçük bir alanda elekturomayetik bomba etkisi yapıyo sadece bilekli bozmaya yetcek sekilde bilekliğin ek güc ek hız gibi yan sistemleride vardı. Simdi yaşanılanlar ne olacak görelim.

 buda karekterler hakında bilgi 

Katsuki mato ana kareter özelliler: cogunlukla ortalama biri yakın menzil savascısı

 (taktikci ve dikkatli biri )

Siyba saturi ana kız kareter  özelikler: hızlı,güclü,dayanıklı 

(kendine güvenen,saglam bir kisilige sahip tek amacı kardesinin güvenligi )

Tenji muyobi yadımcı erkek kareter özellikler: dayanıklı ve biraz hızlı  güc ortalama orta menzil savascısı (katsukiye cok yakın biraz sinir bozan bir tip ama cidi olması gerekdigi kadar cidi olabiliyo)

Riya saturi yardımcı kız kareter özelikler: ortalama hız,dayanıklılık,az güc ortalamanın az altı  orta menzil savascısı (kendine dikkat eden ablasının yanında duran tatlı bir kız )

haru niyakimi erkek yardımcı karekter özellikler:  cok hızlı, dayanıklı, güclü orta menzili savascı 

( biraz farklı bir tip ninja tarsi görüntüsü olan sert ve sessiz bir tip ) 

Liya furiki kız yardımcı karekter özellikler: biraz yavas, dayanıklı, güclü orta-uzun menzil arası savascı

( normal bir kisiligi var ama digerlerinde farklı bir yanı var ) bu arada yazım hatalarına tilt olanlar icin afedersiniz malesef bu konuda sorunluyum  elimden geldigince az yapmaya calısıyom ama olmuyo

1.bölüm (gecmisin gelecege dönüsü) bu kadar boslugun sepebi konusmaları dagaa iyi anlayın diye

Ben katsuki mato bir stb kullanicisiyim stb nedirmi ? ( silah tasıyıcı bileklik )  olarak  bilinr malesef bu zamanda bile yeterince gelisemiyo ama bircok farklı insan bunun cocuklar icin egitici ve aynı anda bilgi toplamak icin bu yolun kullanılmasını istedi yeni stb okulu bu okullarda sınıfına göre egitim alırsın. Gardiyan,gece avcısı,nisancı,öncüler,saflar, sınıfların hepsini farklı özellikler var. ben bir gardiyanım bügün babamın bana ayarladıgı. Stb le okula gidicem bu okulda bellibir kazancınız oluyo bu konuda kendime güveniyorum simdi baslıyoruz ( bu sahnede okula doguru yürüyo ve okula varıyo bu bi yazılı anlatma oldugu icin daga cok sizin hayal gücünüze kalmıs bir olay )

Katsuki: hey icerde biri varmı.Garip burasının kayıt odası olması gerekiyodu. Haritaya bidaga bakıyım en iyisi. Tam geir dönerken kapı kapanır ve killidlenir. 

Katsuki: neler oluyo. 

Müdür yardımcısı: buraya kayıt yapmak icinmi geldiniz. Odanın bir kısmı cam bir alan ortasında masa ve bir sanfaye duruyo karanlık oldugu icin orda biri oldugu anlamak zor .

Müdür yardımcısı: ısıklar acılsın ben yuri sizin gözetmeniniz sayılırım simdi bir sınava girceksin okula girmeye uygunmusun veya lider olmaya uygunmusun su anlık 3 liderimiz var. gördügün gibi hepsi odanın bir tarafında duruyo sende onlardan biri olmak istiyosan göster gücünü.

Üstüme dogru bir egitmen atıldı. Son anda kurtldum.

Katsuki: stb calıs gardiyan modu saglam dag.

Müdür yardımcısı : tepkileri yavas ama bu modun ilk duyusum pek tanılmayan bir isim olabilir ama benim bilmedigim bir modmu var  bu bügün ikinci oldu.kendimi gözden gecirmeliyim. O kızda tepki Verdi o biliyomu yoksa.

Katsuki bu sırada ilk egitmeni savasını kazanmıs egitmeni diz üstü durmaya zorlamısdı ve müdür yardımcısına bakıyomus.

Katsuki: bu egitmenler bizi rahatca yenmeleri gerekmiyomudu. Neden böyle sonuc oldu merak ediyom. Egitmenlerin gücü cok yüksek diye duymusdum.

Müdür yardımcısı: demeki gercek gücünü görmek istiyosun rey engelici mod kalksın

Katsuki: engelici modmu.

Rey: evet evlat bu mod bizim enerji seviyemizi ve hareketlerimiz kısıtlayan bir system eyer karsı cıkarsak 2 saniyelik boyuncaa felc gibi bir duyguya maruz kalıyoz. Ama simdi sınavın beni yenmek degil. Ne kadar dayanabilcegindir.

Sert bir dövüs baslar rey hızlı ve sert saldırılarla katsukini etrafından durmadan saldırı katsuki karsılı versed reye karsı kazanma sansı az dır.

Katsuki: bende cok daga güclü ve cok hızlı heme birseyler yapmalıyım babamın bana  su yeni ögrendigim tatigim kullansam hayır o benim büyük kozum bunu saklamalıyım simdilik 1 2 kodu kullanıcam. 1 alan savunması devreye gir.

Katsukini etrafında bir ısık beliri bilekligi parlar ve etrafında etkili patlama olur rey bu patlamanda bir sıyrık alır ve bu seyde ne der.

Müdür yardımcısı: iste simdi baslıyo bu cocuk normal görünsede bilgisi düsük degil normal bir ögrenci degil. Bu kesin savası durdurun rey. 

Rey: evet efendim bu cocuk hakıda düsüncelerin nedir. Az önceki saldırısı dısında fazla ek bir özellik göremedim efendim ama bu cocuk gelismek icin uygun düzeydede.

Müdür yardımcısı: o zaman senide lider yapıyoz katsuki.

Katsuki: lidermi peki lider olmam bana ne saglicak.

Müdür yardımcısı: az sonar görceksiniz. Beni takib edin.

Katsuki ve diger 3 kisi müdür yardımcısını takib eder.okulun bahcesinden cıkıp bir araa binerler ve bir ormana gelirler.

Müdür yardımcısı: evet cocuklar simdi ilk göreviniz grubunuzu kurmak her gurubun 6 kisi olması gerek burda ise 30  kisi saklanmakda. Sizin amacınız ilk saldıran oldugnuzda stb özellikleriyle savascaksınız ( hız ekletisi güc ekletisi diren ekletisi gibi ek güc destegi gibi özellikleri bulunmakdadır stblerin)onları yere devirmek yada pes ettirmeniz yeter. Eyer rakibiniz ilk saldırıyı yaparsa sizde silah kullanabilirsiniz tabi bu durumda size suan yerlestidigimiz engeliciler engel olarak gücünüzü tamamını kullanmanızı engelicek  simdi gidin arac herbirini farklı yönden dısarı cıkmaları icin acılır. Ve eyer yenilirseniz yenen kisi lider olur. Eyer grubunuz 6 kisiye ulasırsa stblerine bir harita eklenecek ve size bulusma noktasına götürcekdir.

Katsuki: bu okulun böyle birsey yapdıgından haberim yokdu. Galiba kimsenin yokdu.en iyisi suanlık bize verilen  görevi yerine getirmek. Surdan bir ses geliyo.

 Umarım ablam beni bulana kadar dayanabilirim.

Katsuki kızın arkasından yanasır ve onu yere sere ama bunu stv ek hız destegiyle yapdıgı icin o sırada kızın yüzünü filan göremez ve direk yere serer.

Kız: hayır ablam verdigim sözü tutamadım. Diye üzülür vey yere dogru karamsar bir bakıs atar.

katsuki:senin adın ne ve su ablan kim?

Kız: ben riya saturi ablam senle beraber gelen liderden biridir. En azından ben öyle olduguna inanıyom ablam ne kadar güçlü olsada o egitmen baya zorluydu. Acaba ablam beni bulabilcekmi.

Katsuki: simdi hatırladımda bizime gelen iki kız vardı biri baya korkutucu digeri ise aklında birseyler varcasına duruyoda sürekli neler yapmalıyım diye düsünen biri gibiydi.

Riya:senile beraber kac kisi geldi.

Katsuki: 3 ablan onlarda biri olabilir. Yada etrafdaki kisilerde istersen ablanı arıyabiliriz.

Riya gülümser ve ayaga kalkar. Tamam ablamı bulalım der. Katsuki cok tatlı bir kız

Riya: bu arada senin adın ne ?

katsuki

Önlerine bir kız cıkar bu kız üstünde birkac cizik almısdır ve afifden yaralı gibidir. Katsuki tam karsılı vermeye gececekken riya öne aatılır ve abla der. Riya gören kız durur ve kardesine dogru kafasını kaldırı.

Katsuki: bu o kız diger 3 kisiden biri.

Kız: sen o cocuksun der. Babamın arkadasıyla yapdıgı en iyi calısmalardan biri olan saglam dagın sahibisin.

Katsuki bi anlık düsünceye dalar o sırada riya abla bak ben burdayım sen iyimisin. Iyim riya 

Ablası derki bu cocuk seni gurubunamı katdı. Riya üzgün bir sekillde evet der. Ablası bir kac adım öne cıkar ve derki senle riya icin dövüsmek istiyorum. Katsuki onu icinmi dövüscegiz. Ablası evet der silahlarını cek  abla dur o cocuk bana kücükcük bir zarar bile vermedi vermedi. Bence o iyi biri aynı anda seni aramam icin bana yardım ediyodu onunla savasman dogru olmaz. Abla bu katsuki  katsuki buda benim ablam siyba saturi. 

Ablası: sen benim kardesime iyi davranmısın  sana borcluyum ama simdi riya icin savasmam gerek.

Katsuki: neden.

Ablası susar ve sunu der korumak icin stb calıs saflar modu ikiz muafız aktifles.

Katsuki gardiyan modu saglam dag aktifles der ve sunu der savasmak istediginde eminmisi.

Riya icin hersey yaparım. 

Sert bir savas baslar siyba katsukiyi cok zor durumlara sokuyordur katsuki bu hız bu güc karsısında sasgındır engelici mod olmasa karsı koyabilirim diye düsünmekdense engelici mod aktifken bunu yapabilmesine sasırmakdadır.katsuki  bir kac sert darve yer bu sırada karsıl saldırılara baslar siybaya kalkanıyla sert bir vurus yapmayı basarır ve siyba bir agaca carpar aga afifden kırlı ve savasada devam ederler. Riya abla dur lütfen der. Siyba durmaz ve devam eder savasın siddeti agıcın devrilmesine sebep olur katsuki bunu fark eder. Ve riyanın stb sine bakar hayır olamaz stb aktif degil eyer stb sahibi aktif etmese ek destekler calısmaz ve sahibi normal bir insan gibi zarar görür. Katsuki siybayı karsı bir kod kullanır a kodu calıs gardiyan fıralyısı siyba  bunun sert bir darbe oldugunu düsünür ve saldırmak yerine bi anlık geri cekilir. Ama sonar hedefine saldırını yönüne bakınca kardesinin üstüne düsen agacı fark eder tam kardesi icin atılcakken biri ona saldırı katsuki riyanın kardesinin agacadan kurtarır ve riyaya derki neden stb aktif degil. Riya stbler aktifken sahibinin bulunması daga kolay oluyo diye kapalı tutmusdum.

Katsuki mantıklı olsada bu cok telikeli. Riya ablam beni hep korur ondan en cok güvendigim ve en sevdigim kisidir. Bunu o bana önermisdi. Katsuki bu arada ablana ne oldu  az öteki tarafda bir savas sesi gelir ve  ( bizim haru geri itilmis bir sekilde onların yanına gelir ) siyba sen yenildin artık benim grubumdasın der haru oldugu yerde duru ve düsünceli bir sekilde bir agacın altına cekilir.

Siyba katsukiye bakar ve sen kardesimi kurtardın. Sana yenildigim Kabul ediyorum.

Katsuki: bunun anlamı ne.

Siyba: sen o sırada odada degildin. Eyer iki lider savasır ve biri yenilirse kaybedeb lider ya gurubunu yada krndisini rakibe sunar. Ben sana hem gurubumu hemde kendimi sunuyom.

Katsuki: peki neden bunu yapıyonki biraz daga savsak beni yenebilirdin.

Siyba: evet seni yenebilirdim ama hem kardesimi kurtardın hemde ona yardım ettin su an savasmak beni suclu hissetiriyo ondan pes ediyorum.

Katsuki: eyer Kabul etmesem büyük ihtimale savascagız. Ondan dolayı teklifini Kabul ediyorum.

Siyba: gurubu tamamlama icin 2 kisi kaldı.

Katsuki: gülümser ve diger 2 side tmmdır der ve ormanın bir yönüne yürümeye baslar.

Siyba ve riya hicbirsey anlamadan takib ederler buu sıra riya ablasının üstündeki yaralara bakar ve ablasına daga dikkatli olmalısın gibi seyler der. ( haruya ninjamı desem cocukmu desem bilemedim ondan bizim gariba haru diycem ) haru da onları arkadan takib eder.bu sırada karsılarına 2 kisi cıkar bu iki kisi stbleri hazır bir sekilde savas konumu almıslardırbirinin silahları hazır digerinin ise silahsız bir sekilde beklemekdedir. Siyba ve katsuki hemen karsılı vermeye hazılanırlar katsuki siybaya bakıp sunu der fark ettinmi birinde silah yok birine silahsız dalmak gerekli der. Silahlıyı ben alırım der siyba katsuki ben simdi diyince savasa baslicagız. Katsuki tam diyceken rakiblerine biraz daga dikkatli bakar gölgede oldukları icin yüzleri biraz karadır.  Tam saldır ciycekken siyba dur der siyba ona dogru bakar ve katsukinin gülümsedigini görür. Bunlar benim arkadaslarım  katsuki hey Tenji Liya benim katsuki der.ikiside bir kac adım öne cıkar ve ikiside gülümsiyerek katsuki diye bagırlar. Katsuki Tenjiyle Liyayı gördügü icin rahatlat ve sakinlesir az önce kendini tümüyle savasmaya odaklamıs halinden kurtulur. Ve hep beraber bulusma noktasına giderler. En son geldiklerini ögrenip takımlarına -10 puan alırlar siyba bosbos bakmaya baslar katsuki afifden terler siyba: haritaya  göre en kısa yol bu demistin. Riya,Liya,Tenji bunu duyunca onlarda bosbos bakmaya baslar.

Katsuki: afedersiniz arkadaslar ama haritayı yanlıs okumusum

Tenji ve Liya: gene yapdın yapacagını katsuki afifden gülerek. Simdilik bunu kafaya takmıyalım bir maclık paunmız cope gidsede berabersek önemli degil dimi. Katsuki 

Katsuki: afifden endiseli bir sekilde evet der.sonrada bizim gariban haruya bakar ( :D  ) hey sende bizim grubdasın buraya gel. Egitmenlerden Rey katsukinin yanına birkac belgeyle gelir. Siybayı görünce katsukinin yanından gecip gider ve  derki bu grubun lideri senmisin siyba. 

Siyba: hayır efendim ben yenildim.

Rey: sert biri olsada egitmen oldugu icin bazen sasırması dogal peki seni kim yendi der siyba surdaki cocuk der ve katsukiyi gösterir. Rey aklından o cocuk bunu nasıl yenmis olabilirki. Diyip  elindeki belgelerle katsukinin yanına gider ve begeleri verir ve ben artık bu grubun egitmeniyim der her gruba bir sınıf ve bir egitmen verilir. Sizin sınıfınız d son geldiniz icin son sınıfıdır. Sınıfınızı üs katında kızlar odası ve erkekler odası diye iki bölüm vardır bügünlük dinlenmenize izin verilimisdir.

Rey: siyba adlı kız cok güclüdüydü orda gariban haruyuda gördüm (:D ) bu ikisini yendiyse bu cocuk cok güclü olmalı müdür yardımcısıyla konusmalıyım müdür yardımcısının odasına girer ve konusmaya baslarlar.

Müdür yardımcısı: en kısa zamanda ben bu olaylara göz atcam der ve reyden katsuki adlı cocuga dikkat etmesini ister.

Katsuki arkadaslar ve ı siyba riyala etrafada gezip birkac sey yiyerek zaman gecirmekdedir. Sonra siybanın telefonu calar siyba riyaya ben gidmeliyim der ve katsukinin yanına giderek riyaya göz kulak olmasını ister. Bizim gariban haruda binaların üstünden günes batımını izlerken ilk bölüm biter. (:D)

bu arada arkadaslar neden böyle birsey yapdın diye sorarlarsa ben biraz ice kapanık biriyim bunu yenmek icin + hayal gücüm cok iyi yazarken sanki yazdıgım animeyi izlermis gibi oluyom + zaman gecirmek icin yeni yollarda arıyodum.

arkadaslar sizce nasıl olmus hosunuza gidiyse arasıra atabilirim yeni bölüm diye

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları