Sizin Evinizde Bu kadar Anime, Manga Eşyası Varmıydı?
Bu ev benim olsun 10 yıl evden çıkmam resmen hazine bu ev. Bu kadar bilgisayar, oyun koonsolu,anime,manga eşyaları...Keyifli okumalarrr.

Sizin Odanızda Bu kadar Anime, Manga Eşyası Varmıydı?


Sizin evinizde hatta odanızda bu kadar elektronik, anime,manga eşyası varmı, bu eşyalardan odanız patlıcak hale mi geldi bunu en büyük örneği Kagura'nın evi. 2012 de  Japon video ve oyun kiralık mağaza zincirinin iki şubesinin yöneticiliğine, Final Fantasy XI'ye saplantılı bağlılığına yaptığı bir Japon oyun sitesi hakkındaki bir makalesinesahip- on farklı hesapla oynadı . Ve her biri için farklı bir denetleyicisi, farklı bir monitör ve farklı bir PlayStation 2 vardı. 

İşte Kguranın evi:

 


Gördüğünüz gibi, o zamandan beri TV'lerini yükseltti ve Dragon Quest X ve Final Fantasy XIV ve XV'yi kendi güzergahına ekledi (o da bu serinin büyük bir hayranıdır). FFXI oynamak için on tane bilgisayar satın almanın "zor" olacağını söyledi ... bunun yerine onun yerine yedi satın aldı. Ayrıca, üç Dragon Quest hesabı ve iki FFXIV hesabı var, bu yüzden hala toplam 12 farklı hesap oynuyor. Birden fazla hesapla çevrimiçi oyun oynamak "avantajlı" olduğunu ve zaten FFXI beta testini oynarken ikinci bir hesap oluşturmayı düşündüğünü söyledi. 



Bütün bu oyunların daha kolay geçişini sağlamak için Kagura, denetleyicileri için bir sistem geliştirdi: her denetleyicinin kendi spotu var ve çoğu kendi renklerine sahip. Bu nedenle kullandığı denetleyiciye göre hangi oyunu oynadığını söyleyebiliyor. 





Evin ikinci katında tamamen koleksiyonuna ayrılmıştır. Rafları özenle titiz bir şekilde sıralamış.






Çeşitli monitörler, klavye, fare ve ses sistemleri arasında geçiş yapmak için duvara takılan bu seçici kullanır. Bu, oyun ağır yaşam tarzını optimize eden Kagura'nın evinin pek hoşa giden özelliklerinden sadece bir tanesidir.Kagura o kadar fanatik ki, aslında evinin etkileyici medya koleksiyonunu barındırabilmesi için altı yıldır özel olarak inşa edilmiş olması. 





Evinde ayrıca, oyunla alakalı malların bulunduğu birçok vitrin var.




Kagura, PlayStation 3'e özel Final Fantasy sürümleri de dahil olmak üzere her tür konsoldan üçüne sahip.





Famicom oyunları





Kagura, 120 amper elektrik kullandığını, normal bir hane 30 ila 40 arasında çalıştığını tahmin ediyor. Ayda yaklaşık 20.000 yen (177 $) öder; Isıtmaya ihtiyaç duymuyor, ancak yaz aylarında fatura 24.000 yen'e (213 $) yükseliyor. Yangın riski göz önüne alındığında, aynı zamanda yüksek ev sahiplerinin sigortasına da sahiptir. 


Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları