Sing 'Yesterday' for Me 2019 İlkbahar Sezonunda Prömiyer Yapacak
New Game!'den Yoshiyuki Fujiwara, Doga Kobo'da animeyi yönetiyor.

Kei Toume'nin Sing "Yesterday" for Me (Yesterday o Utatte) mangasının TV anime uyarlaması için resmi web sitesi, Çarşamba günü animenin kadrosunu, prömiyer tarihini açıkladı ve bir görsel yayımladı.

Yoshiyuki Fujiwara (GJ Club, New Game!, Plastic Memories), Doga Kobo'da anime yönetiyor. Jin Tanaka (Laid-Back Camp, Kirakira ☆ Precure a la Mode, Cinderella Nine) senaryoları yazıyor.  Junichirō Taniguchi (Natsuyuki Rendezvous, Tada Asla Aşık Olmaz) karakterleri tasarlıyor. Masanori Tsuchiya (Natsuyuki Rendezvous, Tada Never Falls in Love) ses yönetmeni olarak görev yapıyor. DMM.futureworks ise projeyi yönetiyor.

Hikaye, üniversiteden sonra iş bulamayan Rikuo adında bir üniversite mezunu, evcil kargaları olan Haru adında gizemli bir kadın ve Rikuo'nun üniversiteden eski sınıf arkadaşı Shinako'yu takip ediyor.

Toume, mangayı 1997'de Business Jump'de başlattı ve manga, Kasım 2011'de Grand Jump'a geçti. Toume, mangayı Haziran 2015'te bitirdi. Shueisha, manga için 11 cilt yayımladı.

https://cdn.animenewsnetwork.com/thumbnails/max400x400/cms/news.3/153480/yesterday_characters.jpg

Tokyopop, Toume'nin Lament of the Lamb İngilizce olarak yayımladı. Lament of the Lamb, 2003'te 4 bölümlük bir orijinal video animasyonuna (OVA) ilham kaynağı oldu. Toume, Temmuz 2016'da Gentosha's Comic Birz dergisinde Kūden Noise no Himegimi (Static Noise Princess)'i çıkardı ve Gentosha, 24 Ocak'ta 3. cildi yayımladı. Comic Birz, geçen Haziran ayında serleştirmeye son verdi. Manga, Kodansha's Evening dergisinde 9 Ocak'ta, Kūden no Himegimi (Static Princess) başlığı altında yeniden başladı.

Ayrıca, Toume, Gentosha's Comic Boost manga web sitesinde Hōkago Cinema (After School Cinema) adlı yeni bir manga başlatmayı da planlıyor. Manga, aslında, Mart ayında başlatılacaktı, ancak henüz başlatılmadı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları