Sing a Bit of Harmony Anime Filmi İçin Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı
Funimation ve J.C. Staff'ın ortak yapımı olan orijinal anime filmi Sing a Bit of Harmony (Ai no Utagoe o Kikasete) için salı günü yeni tanıtım videosu yayınlandı.

Tanıtım videosu, Tao Tsuchiya tarafından seslendirilen filmin orijinal şakısı "Umbrella"yı içermektedir.

Film,  Japonya'da 29 Ekim'de gösterime girecektir. Film "çok yakında" Amerika ve Kanada'daki sinemalarda da vizyona girecektir.

Funimation filmi şu şekilde özetlemektedir:

Sing a Bit of Harmony bizlere samimi kişiliği ve istisnai atletik yeteneleri sayesinde çabucak popüler olan ... ancak sonrasında test aşamasındaki bir YZ (yapay zeka) olduğu ortaya çıkan Keibu Lisesi'nin yeni transfer öğrencisi güzeller güzeli ve bir o kadar gizemli Shion'un (Tao Tsuchiya) hikayesini anlatmaktadır. Shion'un hedefi sürekli yalnız takılan Satomi'yi (Haruka Fukuhara) “mutluluğa” kavuşturmaktır. Ancak kullandığı stratejiler hiç bir insanın cüret edemeyeceği cinstendir: sınıfın ortasında Satomi'ye serenat yapmak. Shion'un aslında bir YZ olduğunu öğrendikten sonra Satomi ve çocukluk arkadaşları, mühendislik meraklısı Toma (Asuka Kudo) yeni öğrenciye çabucak ısınır. Hatta popüler ve çekici Gotchan (Kazuyuki Okitsu), inatçı Aya (Mikako Komatsu) ve judo kulübünün üyesi "Thunder" (Satoshi Hino) bile şakaları her ne kadar onları allak bullak etse de şarkı söylerkenki sesi ve içtenliği sayesinde Shion'a daha da yakınlaşır. Ancak Shion'un Satomi'nin hatrına yaptığı her şey herkesi ciddi bir kargaşaya sürükledi ... Piyasaya çıkmaya pek de hazır olmayan bir YZ'nin ve onun sınıf arkadaşının bu yürek ısıtan hikayesi için hazır olun!

Oyuncular:

  • Tao Tsuchiya - Shion Ashimori
  • Haruka Fukuhara - Satomi Amano
  • Asuka Kudo - Tо̄ma
  • Kazuyuki Okitsu - Gocchan
  • Mikako Komatsu - Aya
  • Satoshi Hino - Thunder
  • Kenjiro Tsuda - Saijō
  • Sayaka Ohara - Mitsuko
  • Kenji Hamada - Nomiyama


Japon komedyen Kazlaser ve bir zamanlar Takarazuka aktristi olan Miyu Sakihi henüz belirsiz olan filmdeki rolleri seslendirecektir. 

Yasuhiro Yoshiura (Time of Eve ve Patema Inverted) filmin yönetmenliğini yapmaktadır. Yoshiura ve Ichiro Okouchi (Code Geass, Princess Principal, Seven Days War) senaryoları yazmaktadır. Seaside Stranger mangasının yaratıcısı Kanna Kii karakterleri tasarlamaktadır. Shuichi Shimamura (Honey and Clover, Nodame Cantabile) karakter tasarımlarını animasyonlaştırmakta ve aynı zamanda baş animasyon direktörlüğü yapmaktadır.

Ryō Takahashi (Sk8 the Infinity) mьziği bestelemekte ve Yohei Matsui (Ensemble Stars!) söz yazarlığı yapmaktadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları