Silver Spoon Mangası 23 Mayıs'ta Yeni Bölümle Dönüyor
Hiromu Arakawa'nın serisi geçtiğimiz Temmuz ara vermişti.

Shogakukan'nın Haftalık Shonen Sunday dergisinin 25. sayısında, 23 Mayıs'a denk gelen yeni sayıda Hiromu Arakawa'nın Silver Spoon (Gin no Saji) mangasının yeni bölümünün geleceği duyuruldu. 5 Temmuz'da ara veren manga, verdiği bu aranın ardından 3 bölüm olarak 26 Temmuz'a kadar devam edecek. 

Seri, kırsal kesimde bir tarım lisesine gitmeye karar veren Yūgo Hachiken’in yanı sıra, onu çevreleyen arkadaşlarını da konu alır. Hachiken’in tarım okuluna gitme karanın altında yatan ana neden, ailesinden olabildiğince uzakta olmaktır, ancak okul başladığında ortaya çıkan gerçekler oraya ait olmadığını bir kez daha anlamasını sağlayacaktır. Çiftçilik, tarım ve hayvancılık hakkında en ufak fikri olmayan Hachiken, sınıf arkadaşlarına ayak uydurabilecek ve herkesin bilgisine saygı duyabilecek midir? 

Image

Manganın 14. sayısı ve derleme kitap Japonya'da 18 Ağustos'ta yayımlandı. Haziran 2015'te, derlenmiş 13. cilt, manganın öyküsünün finale yakın olacağını işaret etmişti. 

Arakawa, Nisan 2017'de Ichijinsha'nın Febri dergisinde mangaya yönelik planlarını açıkladı: Hachiken'in ilk yılını ayrıntılı olarak tasvir etmeyi planladığını ve ikinci ve üçüncü yılı daha hızlı geçireceğini ve mezun olduktan sonra Hachiken ve diğer karakterleri ele alacağını söyledi. Arakawa, bahsetmiş olduğu genel hikayenin storyboard'larını çizdiğini de belirtti. 

Arakawa, Silver Spoon'u yazmadan önce Fullmetal Alchemist'i yarattı. Silver Spoon, 2012'nin Manga Taisho (Karikatür Büyük Ödülü) ve Booklog ödüllerini ve 2013'ün shounen kategorisinde Shogakukan Manga Ödülleri'ni kazandı.

Manganın anime uyarlamasının ilk sezonu 2013 yazında, ikinci sezonu Ocak 2014'te gösterime girdi. Mart 2014'te de live-action uyarlaması yapıldı. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları